Gran Turismo 6 bliver dyr: 1100 kr. for en Jaguar

Mikrobetalingerne i Gran Turismo 6 har fået prismærker - se dem her

En digital sportsvogn koster klejner. (Screenshot: Eurogamer.dk)
En digital sportsvogn koster klejner. (Screenshot: Eurogamer.dk)

Det har ikke været nogen hemmelighed, at Polyphonys kommende bilspil indeholder mikrobetalinger - for første gang nogensinde i den anerkendte serie.

Med næsten hørbare motorbrøl og en udgivelse i dag fredag den 6. december, er mere information om denne side af spillet blevet frigivet.

Lad os starte med den virtuelle møntfod, 'Credits'. Credits, som du bruger på at købe biler og bildele, kan købes i pakkeløsninger på henholdsvis 500.000, 1 millioner, 2.5 million og 7 millioner.

Se stemningsbilleder fra Gran Turismo 6-lanceringen her

Playstation Store blev opdateret forleden med priserne på disse:

500.000 Credits - 4.99 euro

1 million Credits - 9.99 euro

2.5 millioner Credits - 19.99 euro

7 millioner Credits - 49.9 euro

Du kan enten arbejde dig vej til skillingerne på traditionel Gran Turismo-vis, eller du kan købe den med det samme, hvis du er villig til at hive læderet op af lommen og betale ca. 1100 kroner, hvilket er den samlede pris for to pakker af 7 millioner, to pakker af 2.5 millioner og en pakke på 1 million.

Læs også: Kender du skuespillerne i den nye Warcraft-film?

Spørgsmålet er så, om Gran Turismo’s langsomme progressions-system, hvor man gradvist stiger fra små biler med knallert-motorer til de mest benzinslugende bæster, motorsporten har at byde på, vil blive ødelagt af mikrobetalingerne?

Økonomien i spillet fungerer på præcis samme måde som i Gran Turismo 5, hvad angår både progression, gevinster og bilpriser.

Sony fastholder, at Gran Turismo 6's mikrobetalinger tilbyder spillere en smutvej som alternativ til spillets notorisk kendte 'grind'.

0 kommentarer
Vis kommentarer