Her er det ny Gran Turismo 6

Gran Turismo 6 udkommer fredag og har masser af nye features

37 baner, 1200 biler … nogen gange er kvantitet en kvalitet i sig selv. (Screenshot: Eurogamer.dk)
37 baner, 1200 biler … nogen gange er kvantitet en kvalitet i sig selv. (Screenshot: Eurogamer.dk)

På fredag udkommer det nye Gran Turismo 6. Det er spillet, der er det bedst sælgende nogensinde til alle Playstation-konsoller, og det kommer med masser af nye features.

De fire hovedpunkter, hvor GT6 er forbedret i forhold til forgængeren, er indenfor chassis-dynamik, dæksimulation, aerodynamik og drivers-aids for nybegynderne.

Tilsammen skulle de gøre simulationen sjovere og køreoplevelsen mere granuleret end 5’eren.

Se video: Demo af interfacet i Gran Turismo 6

Vi har prøvet spillet, og vi kan allerede nu afsløre, at det uden tvivl presser den aldrende PS3 konsol til sit yderste rent grafisk.

Japanerne fra Polyphony Digital har arbejdet hårdt på forskellige avancerede features i GT6. Blandt andet er nattehimmelen - for dem der har lyst til at køre 24 timers løb eller natløb - blevet nøjagtigt gengivet, uanset hvor i verdenen man befinder sig. Stjerner og måne bevæger sig over firmamentet i korrekt tempo, og bag skyer der aldrig har set flottere ud.

Læs også: Flot Elder Scrolls Online video viser karakter udvikling

GT6 kommer også med en masse nye baner, blandt andet Ascari-banen i Spanien. I alt 37 med over 100 banevariationer.

Mange GT5-veteraner vil dog nok være glade for at høre, at interfacet har fået sig en overhaling. Under vores interview fortæller Kazunori Yamuchi, der er chef for Polyphony Digital og skaber af Gran Turismo serien, at kernen for hans vision for Gran Turismo 6 er at gøre spillet lettere tilgængeligt.

Faktisk går han helt tilbage til Gran Turismo 1, når han taler om tilgængelighed: Det første spil i serien var nemlig perlelet at komme igang med i forhold til 5'erens byzantinske og langsommelige menuer.

0 kommentarer
Vis kommentarer