Lindsey Lohan truer med at sagsøge GTA5

Rockstar skulle angiveligt have brugt hendes udseende uden tilladelse - det kan komme til at koste dyrt

Vi mener, at det ligner Kate Upton mere. (Screenshot: Eurogemaer.dk)
Vi mener, at det ligner Kate Upton mere. (Screenshot: Eurogemaer.dk)

Hvor de fleste nok ser en klassisk bikini-klædt dulle, har Lindsey Lohan åbenbart set sig selv i GTA5.

Internet-magasinet TMZ beretter via anonyme kilder, at Lindsey Lohan nu vil sagsøge firmaet bag hitspillet og kræve kompensation for brug af figurer med stærke lighedstræk med hende.

Om den kendte Hollywood-babe selv har lagt timer i spillet eller blot fået tippet af en ven, fremgår ikke af historien, men sagen drejer sig om tre konkrete punkter i spillet:

Læs også: Alt om Playstation 4

Angiveligt skulle to af de spilbare missioner omhandle hende. Den ene mission gør grin med Lindseys knap så heldige møder med pressen, hvor spilleren skal eskortere en kvindelig skuespiller ved navn Lacey Jones væk fra en omklamrende paparazzi.

I den anden mission skal spilleren tage billeder af en rødhåret kendis på et hotel, der til forveksling ligner hotellet Chateau Marmont med beliggenhed i Hollywood - et hotel som Lindsey har boet på, og stadig besøger fra tid til anden.

Læs også: Tre Xbox One-lanceringsspil tackles i rap form

Det sidste ankepunkt er det føromtalte billede af en veldrejet kvinde iført rød bikini på en strand. Hun er dog ikke den første til at hævde, at billedet portrætterer hende. Der har været intense diskussioner på nettet om, hvem den lækre bikini-babe i virkeligheden er.

Billeder peger i retning af Kate Upton, men den britiske model Shelby Wellinder er, med en lønseddel fra Rockstar i hånden, nok den mest overbevisende kandidat.

0 kommentarer
Vis kommentarer