Mystisk virtuel mønt klar til ny konsol

Ouya accepterer nu Bitcoin-transaktioner

Den Android-baserede spillekonsol Ouya accepterer nu Bitcoins som betaling, men arbejder fortsat på en PayPal-løsning. (Foto: AP)
Den Android-baserede spillekonsol Ouya accepterer nu Bitcoins som betaling, men arbejder fortsat på en PayPal-løsning. (Foto: AP)

Den Android-baserede konsol Ouya har netop inkluderet Bitcoins som en af deres betalingsmuligheder. I ved, den der digitale valuta som ingen rigtigt forstår et pløk af..

Ouya annoncerede dette på Twitter, hvor de skrev 'Vi accepterer Bitcoin nu! Glæd jer!' sammen med et billede af firmaets checkout side, hvor man tydeligt kan se, at der er mulighed for at betale med den digitale valuta.

Læs også: 3.5 mio kroner for ny Arma 3 mod

Vi har siden da fået bekræftet af Ouya at kunderne vil kunne bruge Bitcoins til at købe spil over Ouya marketplace og ikke kun købe selve konsollen fra deres hjemmeside med dem.

- Jeg har bekræftet for jer at vi for øjebliket tester BitPay som en betalingsmetode for vores hardware og andre produkter fra vores online butik (konsol, controller, digitale spil credits, osv), fortalte en Ouya-talsmand i en udtalelse til Eurogamer.

- Ud fra kravene fra vores fans vil vi undersøge, hvor meget arbejde der vil ligge i at indarbejde det i vores software / on-console betalings system herfra.

Læs også: Ny The Division-video viser Snowdrop-grafikmotoren frem

Bitcoin, opfundet af den store programmerings troldmand, Satoshi Nakamoto, i 2009, er faktisk cirka 630 pund / 1028 dollars værd for øjeblikket. Dette betyder, at folk kan købe en Ouya konsol for mindre end en tiendedel af en Bitcoin.

Læs også: Gran Turismo 6: Idiosynkratisk, charmerende og fuldstændig enormt

På trods af at man nu kan bruge denne gådefulde betalingsform, så har man stadig ikke mulighed for at bruge Paypal.

- Det arbejder vi stadig på, sagde Ouya's CEO Julie Uhman på Twitter.

- Vi vil også gerne have PayPal... tro mig.

0 kommentarer
Vis kommentarer