Julefest for spilnørder

Spilnørder sætter kursen mod København den 20.til 22. december for at spille over netværk i Øksnehallen

Øksnehallen danner om små to uger rammerne om en julefest for spilnørder. (Arkivfoto: Colourbox)
Øksnehallen danner om små to uger rammerne om en julefest for spilnørder. (Arkivfoto: Colourbox)

Om to uger tager en masse spilnørder deres computere under armen og drager til København for holde julefest for gamere.

Hele Øksnehallen er i to dage lavet om til en slags gigantisk internet café, hvor folk kan komme med deres egne computere og logge sig på det fælles netværk og spille computerspil med og mod hinanden.

Arrangementet byder på masser af spændende aktiviteter, uanset om man er en primo-nørd, der forstøver ved kontakt med sollys, eller er typen, der tager et slag FIFA mod vennerne fra tid til anden.

Der vil være turneringer i et hav af forskellige spil og pengepræmier på højkant i nogle af tidens største spil på e-sportsscenen.

Er man en haj til 'Counter Strike' eller 'League of Legends'? Så er det måske lige præcist nu, at man skal slå igennem og vise omverden de massive, virtuelle overarme. Det er selvfølgelig også muligt sidde mageligt blandt publikum, spise æbleskiver og følge med i de episke slag fra tilskuerrækkerne.

Har du hørt om 'Overclocking', der kan gøre din computer væsentligt hurtigere, men aldrig turdet give dig i kast med det af frygt for at brænde dit udstyr af? Hvis du tager din maskine med til JuleLAN, vil kyndige drenge fra HWT.dk tage et kig på den, og se om der kan hives nogle flere hestekræfter frem fra gemmerne.

Læs også: Sådan ser verdens smukkeste racerspil ud lige nu

For at man ikke skal komme hjem med hævede ben efter al den stillesidning, er der også fysiske aktiviteter på menuen. Om lørdagen skal pulsen op, stængerne og armene svinges i gang med indendørs fodbold-, bordtennis- og bordfodboldturneringer.

Hvis kompetencerne ligger i den modsatte boldgade, er det måske snarere i ædekonkurrencen, du skal vise dit værd. Om aftenen kan du med snedige bluffs og heldige 'donk'-manøvrer spille dig til en sejr i pokerturneringen.

Der er med andre ord turneringer til alle temperamenter, hjerner og kropsbygninger.

Det kan også være, at det er til JuleLAN'et, at indholdet af den overfyldte elektronik-skuffe skal sælges eller julen skal skydes i gang med et nyt grafikkort. JuleLAN er således vært for Københavns første gaming-loppemarked, hvor der både kan sælge aflagte gaming-udstyr eller, måske, gøres et røverkøb.

Læs også: Mega pinlige øjeblikke fra VGX Game Show

Yderligere detaljer om arrangement og billetkøb på www.netparty.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer