Nyt spil – nu med algoritmer

Double Fine har annonceret deres seneste projekt, der er et action-spil om hacking

Schafer mærker lykke i sit hjerte, når han spiller dette spil. (Screenshot: Eurogamer.dk)
Schafer mærker lykke i sit hjerte, når han spiller dette spil. (Screenshot: Eurogamer.dk)

Psychonauts og Brutal Legend, der udvikler Double Fine, har nu annonceret deres seneste projekt, Hack N' Slash, der er et puzzle action-spil om hacking, som skal udkomme til PC, Mac og Linux i løbet af det første halvår i 2014.

Spillet handler om en elf, der hacker sig ind i et computerspil i bedste Tron stil og må bruge sine techno-wizard-evner til at lede efter hemmeligheder i koden.

- I stedet for sværd, pile og bomber finder man exploits, trainers og cracks, forklarede projektleder Brandon Dillon i sit første pitch.

- Disse puzzle dungeons vil være designet til gradvist at undervise spilleren i brugen af mere og mere sofistikerede hacking- og reverse-engineering værktøjer. Og det bliver ikke rent legetøj. De vil faktisk blive brugt til at hacke selve spillet.

Læs også: Få adgang til det aflåste startområde North Yankton i GTA5

- Jeg har altid elsket spil med mange skjulte ting, sagde Dillon da Hack N' Slash først blev annonceret.

- Da jeg første gang fandt en hex editor i en emulator gik det op for mig, at jeg kunne være en slags digital skattejæger - intet spil kunne længere gemme sine hemmeligheder fra mig, hvis jeg udforskede dets kode længe nok.

Og Double Fine's CEO Tim Schafer tilføjede:

- Lad mig være ærlig: Jeg forstår ikke rigtigt, hvad der foregår i dette spils kode.

- Jeg tror nok det indeholder 'algoritmer'. Men jeg ved, hvad jeg mærker i mit hjerte, når jeg spiller det. Og det er ren lykke.

Hack 'N' Slash var det mest populære valg, da Double Fine åbnede op for deres Amnesia Fortnight proces, hvor folk kunne stemme om, hvilke spil ideer de gerne ville se studiet arbejde på.

Prototyper af disse succesfulde ideer blev herefter solgt via en Humble Bundle.

Læs også: Se de tænderskærende pinlige øjeblikke fra Minecon 2013

Spillet bliver finansieret af Indie Fund, der er en samling af spiludviklere, som investerer i lovende indie projekter, såvel som Humble Bundle, Hemisphere Games, AppAbove Games, Adam Saltsman, The Behemoth, Morgan Webb og Rob Reid.

Hvis disse navne lyder bekendte, så er det måske fordi, det er de samme folk og firmaer, der finansierede Double Fine's andet nyligt annoncerede projekt, Spacebase DF-9, som er en rum-sim, der genindtjente sine investeringer via Steam Early Access på kun to uger.

For at se en tidlig version af Hack N' Slash i aktion kan du tjekke denne Let's Play af prototype

0 kommentarer
Vis kommentarer