Købte foto af Xbox One for 4000 kroner

Engelsk teenager havde så travlt med at få fingre i en Xbox One på eBay, at han glemte at læse, hvad han egentligt købte

19-årige Peter Clatworthy købte et foto af en Xbox One for 450 pund. (Foto: Polfoto)
19-årige Peter Clatworthy købte et foto af en Xbox One for 450 pund. (Foto: Polfoto)

Det var en ualmindeligt flad pakke, der kom til Peter Clatworthy i Nottingham-forstaden Bilborough i sidste uge, og indholdet levede heller ikke helt op til det, som han troede, at han havde købt på eBay. Han modtog et billede af en Xbox One.

Det dyreste billede han formentligt kommer til at købe i et stykke tid. Han troede, han havde købt selve konsollen til en pris af 450 pund - svarende til cirka 4000 danske kroner.

- Jeg har været nødsaget til at lave sjov med det, for jeg var rasende. Om ikke andet, så har vi noget at grine af i mange år fremover, forklarede den 19-årige studerende, der havde sparet op til konsollen gennem lang tid og havde tænkt sig at skulle give til sin fire år gamle søn i julegave.

- Jeg har købt ting på eBay før og aldrig oplevet sådan noget her, forklarede han til Nottingham Post.

'Tak for købet'
Han erkender, at der stod 'foto' i beskrivelsen, men at det var placeret i kategorien for konsoller og spil.

- Der stod 'foto' og jeg var i syv sind, men så læste jeg beskrivelsen, og da det var den rigtige kategori, troede jeg, at den var god nok. Jeg læste også feedback på sælgeren, og der var ikke noget negativt. Jeg købte den med det samme og troede, at jeg havde gjort en god handel.

- Nu er det ret åbenlyst, at jeg er blevet narret.

Se også: Vi shopper løs med mobilen

Peter Clatworth kan dog 'prale' med at have det formentligt dyreste billede af en Xbox One Day One Edition.

- De havde skrevet på bagsiden 'tak for dit køb'. Jeg var rødglødende.

Når enden er god...
Ifølge Nottingham Post er der et lyspunkt, for ifølge eBay kan han, da han betalte via PayPal, se frem til at få pengene tilbage. En talsmand for selskabet oplyser samtidig, at sagen får konsekvenser for sælgeren.

- Vi accepterer ikke opslag, der er misvisende, og kommer til at gå videre med sagen, sagde en talsmand til avisen.

Efterfølgende er sælgeren blevet udelukket, og Peter Clatworthy må acceptere, at han har haft sine femten minutters berømmelse. Der har således været adskillige reaktioner efter at Nottingham Post bragte historien.

- Folk har sagt, at jeg er dum, og jeg har grint med dem. Der har også været nogle på nettet, der har sagt, at det er frygteligt, hvad der er sket, forklarer teenageren, der har noteret sig mere end 200 nye followers på Twitter og et dusin på Facebook.

Se også: Black Friday: Amerikansk udsalgsfeber er også for danskere

Med hensyn til spillekonsollen, så er julen reddet, for den 19-årige englænder har fået en Xbox One. En lokal butik valgte således at donere et eksemplar til ham.

- Reaktionerne på den her historie har været overvældende. Egentligt handlede det bare om, at jeg gerne ville have pengene tilbage, forklarer til Nottingham Post.

0 kommentarer
Vis kommentarer