Vind 3.7 millioner på et skydespil

Arma 3 sætter 3.7 millioner kroner på højkant til de bedste mods

Kæmpe pengepræmier på højkant til de bedste Arma-moddere – er du iblandt dem? (Screenshot: Eurogamer.dk)
Kæmpe pengepræmier på højkant til de bedste Arma-moddere – er du iblandt dem? (Screenshot: Eurogamer.dk)

De fleste moddere bliver ikke lønnet for deres dedikation og hårde arbejde. Nu får de chancen, hvis de tør kaste sig ud i kampen med den populære militær-simulator Arma 3's indholdsdesigner.

Udvikleren bag Arma 3, Bohemia, har nemlig sat små fire millioner kroner på højkant i en konkurrence til de moddere, der kan skabe det mest imponerende indhold til deres spil.

'Make Arma Not War' er navnet på konkurrencen, der har imponerende pengepræmier rangerende fra 150.000,- til 1,5 millioner fordelt ud på fire forskellige kategorier.

Læs 10/10 anmeldelsen af Arma 3 her

Bohemia, som også arbejder på DaZ Standalone (et spil baseret på den populære modifikation til Arma 2) sagde, at konkurrencen var 'en mulighed for at komme på radaren for de hundredetusinder af Arma 3-spillere derude' - og selvfølgelig score nogle basseører på sidelinjen.

Hovedpræmien går til førstepladsen i kategorien 'Total Modification', hvor vinderne kan grine hele vejen til banken, da de indkasserer præmien på 1,5 millioner. Kategorien er beskrevet med følgende ord:

- En modifikation af spillet, der leverer ny kontekst til både gameplay, miljø og omgivelser, repræsenteret ved et større udvalg af tilføjelser til spillet og spilbart indhold.

Modifikationen kan fokusere på en hvilken som helst spiltype, genre eller overordnet ramme.

Se videoen om konkurrencen her

Der er også præmier til mere specifikt indhold dækkende over enspiller-oplevelser, flerspiller-oplevelser og generelle spiltilføjelser.

Bohemia åbner for ansøgninger i det nye år med sidste indsendelsesfrist den 28. oktober 2014 - så du og dine venner har god tid til at finde på den næste Arma 3-blockbuster-modifikation.

Vinderne af de forskellige kategorier bliver annonceret i januar 2015. Dommerne vil bedømme ansøgningerne ud fra kriterierne: teknisk kvalitet, originalitet, spiloplevelse og præsentation, sagde udviklerne.

- Med udgivelsen af det første Arma tilbage i 2001, lagde vi fundamentet for vores series langstrake historie for brugerskabt indhold og modifikationer, sagde chefen for Bohemia, Mark Spanel.

Se video: Ballistisk analyse i Arma 3

- Det har ført til mange forbløffende og herlige kreationer, blandt hvilke den populære modifikation DayZ er at finde. Opbakningen til brugerskabt indhold har altid været en af vores top-prioriteter, og med Arma 3 giver vi den endnu et nøk opad.

- Make Arma Not War-konkurrencen, så vel som Arma 3's integration af Steam Workshoppen, de opdaterede EULA'er og vores nye Arma 3 indholdsdesigner, er alle led i denne indsats. Vi kan ikke vente med at se, hvad der kommer ud af det!

0 kommentarer
Vis kommentarer