Nyt spil: Zombier bliver vildere hvert 10. minut

Gå ikke ud efter mørkets frembrud i spillet 'Dying Light', der kommer til PC, PS4, PS3, Xbox One og Xbox 360 i det nye år

Zombier er åbenbart glade for natmad. (Screenshot: Eurogamer.dk)
Zombier er åbenbart glade for natmad. (Screenshot: Eurogamer.dk)

Dying Light fortæller om en unavngiven apokalypse-overlevende, der må bruge resten af sine dage på at flygte fra de ikke-døde skabninger.

I bedste Mirror's Edge-stil springer vedkommende fra tag til tag, og i den forstand har Dying Light mere tilfælles med et platformspil end sin forgænger.

Hvad interessant er, at spillets mekanik ændres drastisk, så snart tusmørket falder på. Her forvandles 'Dying Light' til et snigerspil, hvor det gælder om at holde sig skjult fra den aldrig sovende fjende, der ikke helmer, før den gumler på protagonistens hjerne.

Læs også: Top 5 - De fedeste League of Legends Champions

Når lyset dør hen i Dying Light, bliver zombierne pludselig en del farligere at have med at gøre. Deres sanser skærpes og deres sult efter menneskekød 'stiger til vejrs, ifølge video-beskrivelsen på YouTube.

For at gøre dette venlige råd relevant, har spillet en dag/nat-cyklus implementeret, der burde holde spillerne på deres tåspidser, så snart sollyset begynder at svinde væk - som demonstreret i den 10 minutter lange gameplay-trailer her

Spillet kommer til PC, PS4, PS3, Xbox One og Xbox 360 i 2014.

0 kommentarer
Vis kommentarer