Dansk spil klar til Xbox One i dag

Platformspillet 'Max: The Curse of Brotherhood', som er skabt af danske Press Play, udkommer til Xbox One i dag

Danske Press Play har fået et spil igennem til Xbox One på rekordtid. (Screenshot: Eurogamer.dk)
Danske Press Play har fået et spil igennem til Xbox One på rekordtid. (Screenshot: Eurogamer.dk)

Platformspillet 'Max: The Curse of Brotherhood', som er skabt af de danske spiludviklere Press Play, udkommer til Xbox One allerede i dag.

Spillet havde ellers oprindeligt en udgivelsesdato der hed første kvartal i 2014, men danskernes debut-titel til Microsofts nye konsol, er åbenbart strøget lige igennem certifikationsprocessen og kommer nu meget tidligere end forventet.

Se en traileren for Max: The Curse of Brotherhood her

For dem som aldrig har hørt om Press Play, så kan vi fortælle, at de er et dansk spilfirma, med hovedkvarter midt i København, som Microsoft købte sidste år.

Eurogamer har tidligere skrevet om spillets vej til Xbox One. Der kan også læses mere om Press Play på deres hjemmeside.

Læs også: Når Pokemon designs løber løbsk

'Max: The Curse of Brotherhood' har været undervejs i to og et halvt år, og skal ses som en nyfortolkning af adventure-genren. Man skal, ligesom i forgængeren, Max and the Magic Marker, bruge sin magiske tusch til at hjælpe sig vej igennem forkellige verdener.

I denne omgang er Max's bror blevet suget ind i en anden dimension af et ondt geni, og man skal derfor bruge sin kreativitet, i kombination med tuschen, for at få ham tilbage.

Max kan skabe tårne lavet af jord, ildkugler, floder af vand, grene og lianer til at arbejde sig vej igennem eventyret, og alle disse kan kombineres på unikke måder til at løse forskellige gåder som han støder ind i undervejs.

Læs også: Zelda får et spin-off

Historien om Max kommer til at koste omkring 100 kroner på Xbox One.

Der vil på et senere tidspunkt også komme en udgave til Xbox 360 via Xbox Live Arcade. Det bliver en gang i 2014.

0 kommentarer
Vis kommentarer