Skidende hund sørger for julefred

Doggie Doo pøller juleferien i hus sammen med fem andre underholdende brætspil

Doggie Doo får smilet frem hos selv den mest knotne onkel, når familien er samlet i julen. (PR foto)
Doggie Doo får smilet frem hos selv den mest knotne onkel, når familien er samlet i julen. (PR foto)

Er I ved at løbe tør for samtaleemner under familiens juleferie, så kan I roligt kaste jer over følgende brætspil.

Doggie Doo Mini


Den frække hund, der kan skide i en uendelighed, er udkommet i en miniudgave. Hvalpen har dog også masser af luft i maven til stor morskab for hele familien. Drej på halsbåndshjulet, klap hunden og se pøllerne ploppe ud. Indsaml tre pøller og du har vundet.
Alder: 4+
Spillere: 2-4
Spilletid: 10 min.Se også: Kast med højhuse i nyt brætspil

Roskis


Præmieret børnespil, hvor det gælder om at stable skrald i spanden så højt du kan. Og det indeholder faktisk en anelse strategi, når du skal vælge imellem at stable det lette eller svære skrald. Vælter din modspiller stakken, har du vundet og modstanderen skal ryde op.
Alder: 6+
Spillere: 2-5
Spilletid: 30 min.Se også: Spil brætspil med hekse og fakirer

Dilemma: Mads & Monopolet


Flå Mads ud af æteren og ned på spisebordet i den analoge udgave af Mads & Monopolet, som har slået sig sammen med det fremragende danskudviklede Bet Your Brain-spil. Hvordan vil du reagere i en given situation? Og hvor meget vil du satse på, at dine modspillere kan gætte dit valg?
Alder: 16+
Spillere: 2-6
Spilletid: 30 min. +Se også: Tilfredsstillende nye 'Civilization'-prygl

Quizmysteriet


Folkene bag det populære quizspil Bezzerwizzer har udviklet et mysterie, hvor også de lidt yngre kan være med. Her bliver klassisk quiz blandet med solidt detektivarbejde, når du skal lede efter spor for at finde ud, hvem der er tyv, hvad tyven har stjålet, og hvor tyven gemmer sig. Alternativt kan du kaste dig over en ny omgang klassisk Bezzerwizzer eller miniatureudgaven Året der gik 2013.
Alder: 9+
Spillere: 2-?
Spilletid: 30-60 min.Se også: Kæmpe guide til julens brætspil

Monopoly: Empire


Går du heller ikke så meget op i traditioner i julen, så drop Matador og gå all in med endnu en nyfortolkning af Monopoly. I stedet for gader skal du nu eje nogle af verdens største varemærker. Og når du har fyldt dit tårn med reklameskilte, har du vundet.
Alder: 8+
Spillere: 2-4Se også: Kortspil med dæmoner og elverfolk

Russian Railroads


En langstrakt affære, hvor du også skal regne med at bruge et par timer på opsætning og det 24 sider tykke hæfte med spilleregler på engelsk. Men så er der ellers også dømt drama for alle pengene, når du skal forsøge at bygge det mest moderne netværk af jernbaner i Rusland. Her er held en by i ... Ikke egnet for hele familien. Fut fut.
Alder: 12+
Spillere: 2-4
Spilletid: 120 min.Se også: Brætspil: Kampen om jernbanen

0 kommentarer
Vis kommentarer