Hvilket af disse var årets bedste - Du bestemmer!

Otte spil kandiderer til titlen som Årets Spil i casual-kategorien og du kan være med til at bestemme, hvem der render med titlen

Skylanders Giants rendte sidste år med titlen som årets spil i børne/familie-kategorien. I år er opfølgeren Skylanders Swap Force nomineret til en pris i casual-kategorien. (Foto: Activision)
Skylanders Giants rendte sidste år med titlen som årets spil i børne/familie-kategorien. I år er opfølgeren Skylanders Swap Force nomineret til en pris i casual-kategorien. (Foto: Activision)

Du får nu muligheden for at påvirke, hvem der modtager hyldest og kåring som årets computerspil ved det storstilede gallashow Danish Game Awards i The Ballroom 30. januar. En afstemning her på ekstrabladet.dk er således med at afgøre vinderne i i alt 10 kategorier kulminerende med den mest prestigefyldte af slagsen, Årets Spil.

I dag gælder det spillene i casual-kategorien. Spil, der har et bredt publikum, og som er opbygget, så de ikke kræver høje forudsætninger eller mange timers dedikeret brug, men i højere grad er nemme at gå til og fra. 2013 bød på en stribe af dem, og otte er endt som kandidater til årets spil i casual-kategorien. Hvilket var bedst? Afstemningen finder du nederst på siden.

De otte spil er udvalgt på baggrund af dels salgstal og dels en uvildig jury, der sikrer, at også mindre profilerede spil kan blive nomineret.

Skylanders Swap Force
Platform(e): Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii, Wii U, Nintendo 3DS

Disney Infinity: Starter Pack
Platform(e): Xbox 360, PlayStation 3, Wii, Wii U, Nintendo 3DS, Microsoft Windows

Just Dance 2014
Platform(e): Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii, Wii U

Minecraft
Platform(e): Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Android, iOS, Raspberry Pi, Java

Tearaway
Platform(e): PlayStation Vita

Mario Party 8
Platform(e): Wii

Rocksmith
Platform(e): Xbox 360, PlayStation 3, Microsoft Windows

Wonderbook: Diggs Nightcrawler
Platform(e): PlayStation 3

</p><p><b>Mandag var der afstemning om <a href="http://ekstrabladet.dk/kup/elektronik/spil/article2187675.ece" target="_blank">årets spil i shooter-kategorien</a>, mens der tirsdag blev <a href="http://ekstrabladet.dk/kup/elektronik/spil/article2188152.ece" target="_blank">stemt om årets sportsspil</a>. Torsdag følger afstemning om årets spil i action-kategorien.</b></p>

0 kommentarer
Vis kommentarer