Hvilket spil sparkede røv i 2013? - Du bestemmer!

Otte spil kandiderer til årets spil i action-kategorien og du kan være med til at bestemme, hvem der skal rende med titlen

Assassin's Creed III blev kåret årets actionspil for et år siden. Hvem skal skal rende med titlen ved prisuddelingen i år? Det er du med til at bestemme.
Assassin's Creed III blev kåret årets actionspil for et år siden. Hvem skal skal rende med titlen ved prisuddelingen i år? Det er du med til at bestemme.

Du får nu muligheden for at påvirke, hvem der modtager hyldest og kåring som årets computerspil ved det storstilede gallashow Danish Game Awards i The Ballroom 30. januar. En afstemning her på ekstrabladet.dk er således med at afgøre vinderne i i alt 10 kategorier kulminerende med den mest prestigefyldte af slagsen, Årets Spil.

I dag gælder det spillene i action-kategorien. Hvilket var bedst? Afstemningen finder du nederst på siden.

Sidste år rendte 'Assassin's Creed III' med æren, og efterfølgeren 'Assassin's Creed IV: Black Flag' er blandt de otte nominerede i et yderst stærkt felt, der tæller adskillige højtprofilerede titler.

De otte spil er udvalgt på baggrund af dels salgstal og dels en uvildig jury, der sikrer, at også mindre omtalte spil kan blive nomineret.

Grand Theft Auto V
Platform(e): Xbox 360, PlayStation 3

LEGO City: Undercover
Platform(e): Wii U

The Last of Us
Platform(e): PlayStation 3

Diablo III
Platform(e): Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, OS X, Microsoft Windows

Assassin's Creed IV: Black Flag
Platform(e): Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U, Microsoft Windows

Saints Row IV
Platform(e): Xbox 360, PlayStation 3, Microsoft Windows

Tomb Raider
Platform(e): Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, OS X, Microsoft Windows

Pokemon X/Y
Platform(e): Nintendo 3DS

</p><p>Mandag var der afstemning om <a href="http://ekstrabladet.dk/kup/elektronik/spil/article2187675.ece" target="_blank">årets spil i shooter-kategorien</a>, tirsdag fulgte <a href="http://ekstrabladet.dk/kup/elektronik/spil/article2188152.ece" target="_blank">afstemning om årets sportsspil</a>, mens det onsdag gjaldt <a href="http://ekstrabladet.dk/kup/elektronik/spil/article2189409.ece" target="_blank">afstemning om årets spil i casual-kategorien</a>. Fredag gælder det afstemning om årets strategispil.</p>

0 kommentarer
Vis kommentarer