Sådan får du gratis betanøgle til det nye Elder Scrolls Online

Skyrims fans kig med her. Betaen på Elder Scrolls Online starter her i weekenden

Fra den 28. februar til 3. marts kan du prøve det kommende onlinespil fra Bethesda. (billede fra eurogamer.dk)
Fra den 28. februar til 3. marts kan du prøve det kommende onlinespil fra Bethesda. (billede fra eurogamer.dk)

Elder Scrolls Online er det kommende online fantasy-RPG baseret på Skyrim universet. Det lanceres til pc og Mac 4. april, men allerede fra 28. februar kører der en beta for udvalgte spillere.

Nogle af betanøglerne uddeles af Eurogamer. Klik her og læs, hvordan du kan få fingre i en af dem og danne dit eget indtryk af spillet før udgivelsen. De uddeles efter først-til-mølle-princippet, og Eurogamer fraskriver sig ansvar for koder, der skulle vise sig ikke at virke hos Bethesda.

Abonnement i stedet for mikrobetalinger
Det spørgsmål de fleste alle Skyrim-fans med rette stiller sig selv er hvordan Skyrim, det ultimative singleplayer rollespil, kommer til at føles når det bliver sat ind i de rammer som MMO-genren kræver. Bliver det hug en tå eller er det ligesom når man skriver sonetter: at de formelle krav skaber noget nyt og smukt, som mælkebøtter der maser sig vej op gennem revnerne i asfalten?

Spillet bliver i øvrigt abonnementsbaseret og ikke free-to-play med mikrobetalinger. I et interview forklarer Zenimax' administrerende direktør Matt Firor, at et spil med mange hundrede timers indhold nødvendigvis fordrer en model af denne type.

- Vi bygger et spil med en enorm frihed; du kan spille, så længe du vil, alene eller med venner. Et spil med meningsfyldt og vedvarende indhold, stoppet til bristepunktet med mange hundrede timers indhold, og som kommer med en særlig god kundeservice, lyder det fra Firor.

Læs også: Her er danskeren, der bygger lufthavne

Men hvad kommer det så til at koste? At spille The Elder Scrolls Online kræver et månedligt beløb på €12.99 (knap 100,- danske kroner). Det er det samme, som spillere af det til stadighed populære World of WarCraft betaler.

At Zenimax har valgt en abonnementsmodel, når tæt på alle andre er gået over til diverse free-to-play-løsninger, må siges at komme som noget af en overraskelse, men det signalerer, at de har mere end almindelig god tiltro til deres spil.

0 kommentarer
Vis kommentarer