Tre offensive talenter du bør købe i din FIFA 14 karriere

Et lille udpluk af fremtidens kanoner

Vi kigger på spillerindkøb i computerspillet FIFA 14. Screenshot: eurogamer.dk
Vi kigger på spillerindkøb i computerspillet FIFA 14. Screenshot: eurogamer.dk

Karriere-delen i FIFA er en måde, hvorpå man kan opbygge sit absolutte drømmehold, uden at skulle tænke på kemi mellem spillere og kontrakter der skal opretholdes (jeg taler om dig, FUT). Her handler det blot om den størst mulige succes som manager, og for at opnå dette, må man indsamle lysende talenter og garvede veteraner på tværs af kontinenter og ligaer.

GTA 5 snydekoder

Nøglen til succes i den lange bane, ligger i en fordeling af spillere der kan præstere på højest mulige niveau. Med træthed og andre faktorer der spiller ind, så gælder det om at have en bred trup, med plads til unge såvel som ældre spillere. Denne artikel vil lægge fokus på de unge offensive talenter, der vil kunne bære dit hold efter få sæsoner på bagen, men ligeledes trives i selskab med klubbens veteraner, der skal agere rygrad for disse unge kometer.

Vi kigger på FUT Team of the Week 28

Med de rette offensive satsninger, så bør man ikke være bekymret for en lind strøm af mål, der bliver banket ind bag modstanderens stakkel af en målmand. Det er altid en god idé at have en ung og en ældre spiller på samme position, for at kunne gøre op for den manglende stamina hos den ene eller anden part, og for at opnå så bredt et udvalg af spillere, som muligt. Listen forneden har fokus på talenter, der har høje potentielle overalls, samt en pris der ligger i omegnen af < £3 millioner. Læs listen, og gør et kup - omend det bliver et fremtidens kup.

Et kig tilbage i FIFA - Frispark Edition

Top 3 Offensive Talenter:

Zakaria Bakkali - PSV Eindhoven (RW)
Et lysende håb for PSV, og ikke mindst en af få spillere, der har et muligt potentiale på 90 (eller over) i FIFA 14. Bakkali er en hurtig LW med fantastiske drible-evner, og er en absolut must-have på ethvert hold med fokus på lynhurtigt kantspil. Bakkali eksploderede i 2013, og blev den yngste til at score et hattrick i den hollandske Eredivisie - nogensinde. Udviklingen er ikke til at tage fejl af - Bakkali kan nå langt op i halvfjerdserne på bare to sæsoner, og inden du når at se dig om, er han med raketfart røget op i de 80+ overall. Med bare 17 år på bagen, er Bakkali et sikkert valg til et hold der har fokus på talentudvikling. For at få Bakkali til rimelige penge (omkring 1,5 mio. pund), skal man være hurtig i første sæson af karrieren. Tøver man med dette, kan knægtens pris ryge op i skyerne, og dermed hive en potentiel handel ud af hænderne.

Anthony Martial - AS Monaco (ST)
Endnu en af de hurtige typer. Martial kan rykke afsted med god fart, og samtidig holde forsvarsspillere på afstand med sin relativt høje styrke. Født i 1995, Martial er i en ung alder ved karrierens start, så man kan roligt sige, at han har oceaner af tid til at udvikle sine egenskaber til vel over de 63 han starter med. Potentialet ligger derfor til de meget høje firsere, og med lidt ivrighed, kan man nok godt nå op at runde de 90. Endnu engang en spiller, hvis handel er bedst afsluttet omkring første sæson. AS Monaco plejer at være villige til at leje spilleren ud, og der gælder det bare om, at få smurt en lille købs-klausul ind i lejeaftalen. Små £1,3 mio. bør kunne afslutte handlen uden problemer, men det er altid værd at byde mindre i første omgang.

Gabriel - Santos (CF)
En anelse kontroversiel at tilføje på listen, da der er talenter som Bruma der bejler til ethvert hold med respekt for sig selv, men den unge brasilianer - også kaldet 'Gabigol' - er et af Santos' lysende stjerner for tiden, og selveste FC Barcelona har fortrinsret til køb af spilleren, som led i deres handel med Neymar i sin tid. Gabigol er en såkaldt 'poacher', hvilket vil sige, at brasilianeren kan finde målet med velplacerede skud fra kanten af boksen, og med snilde placere bolden i de afsides hjørner af målet. Leder man efter en ægte center forward der er tilpas hurtig og god med skud, så er Gabriel et glimrende talent at smide på holdet, da det også er muligt for ham at spille som ST - eventuelt ved siden af Anthony Martial. En CF er perfekt til en 4-3-3 opstilling med en falsk 9'er, og Gabigol er som skabt til denne formation.

Se mere FIFA 14 her

Bare én af disse tre spillere vil være ren profit i den lange bane, men det anbefales at klø på med indkøb af alle tre, da der her er mulighed for at fremtidssikre offensiven for meget få penge. På trods af denne top 3, så er det også værd at holde øjnene åbne for flere talenter, da spillere kan udvikle sig i forskellig grad, alt afhængig af spilletid, klub, position osv. Priserne kan være høje for en del mindre klubber, men har man valgt en økonomisk stabil klub, med et budget på over £5 mio, så bør det være muligt at opsnappe alle tre i én ombæring.

Se videoer med Bakkali, Martial og Gabriel her

Hold øje med næste bunke talenter, der vil indeholde morgendagens midtbane-dirigenter og bolddistributører.

0 kommentarer
Vis kommentarer