Kæmpe Blizzardspil ude til Ipad

Hearthstone er flyttet fra PC til Ipad

Hearthstone har 10 mio registrerede brugere. Screenshot: eurogamer.dk
Hearthstone har 10 mio registrerede brugere. Screenshot: eurogamer.dk

Blizzard har 'soft-lanceret' iPad-versionen af deres populære kortspil Hearthstone.

Det er lige nu live i Canada, Australien og New Zealand. Det vil følge trop i resten af verden 'meget snart', udtaler Blizzard.

Blizzard fortæller at Hearthstone har hele 10 mio registrerede brugere, baseret på PC- og Mac-versionerne. Dette tal vil uden tvivl vokse betydeligt, nu da iPad-versionen er rullet ud.

Til dem der endnu ikke er stødt på Blizzards nye hit, så har vi her hos Eurogamer lavet en guide til spillet, hvor redaktionens Hearthstone-guru, Janus, giver gode råd og tips til at komme i gang med spillet.

GTA 5 snydekoder

Bag navnet gemmer der sig et kortspil i stil med Magic The Gathering og World of Warcraft Trading Card Game, dog er det selvfølgelig 100% digitalt. Man spiller kun på computeren mod AI eller andre spillere.

Du vælger en helt, en hero, fra én af de originale ni klasser i World of Warcraft. Det vil sige: Druid, Hunter, Mage, Paladin, Priest, Rogue, Shaman, Warlock eller Warrior. De har forskellige egenskaber og karakteristikker, som vi kommer ind på senere.

Udover helten, spiller man med et 'deck' på 30 kort som man selv vælger. Nogle kort er neutrale og kan spilles af alle, mens andre kort er unikke for en klasse, og kan kun spilles af den tilhørende helt.

Video - Diablo 3: Reaper of Souls

Der er tre typer kort. 'Minions', som er monstre, warcraft-figurer og andre væsener. Den anden type kort er 'Abilities, altså egenskaber, som kan forståes som trylleformularer og andre ting som heltene udføre og den tredie type er 'Weapons' - våben.

Målet med spillet er at angribe modstanderens helt med minons, abilities og våben indtil han rammer nul 'health'. Alle heltene starter med 30 health point, altså 30 livspoint.

- Spillet er et naturlig valg for tablet-ejere, siger Blizzards chef Mike Morhaime.

- Vi opfordrer alle til at tjekke det ud i deres sofa, baghave, eller på en café ... eller andre steder hvor de har deres iPad med.

De Røde Horder: Slaget om Starie Dorogi fortsætter med denne skud-for-skud beretning

Det er værd at bemærke, at du har brug for en internetforbindelse for at spille Hearthstone, så Battle.nets arbejdernisser kan holde din kortsamling ajour på tværs af platforme.

En Android, iPhone og Windows Tablet-version er også under udvikling og vil være tilgængelig 'i fremtiden', tilføjede Blizzard.

0 kommentarer
Vis kommentarer