Game of Thrones genskabt i Minecraft - klods for klods

Der er fans af tv-serien og så er der dem, der slet ikke synes at kunne få nok

Winterfell er bare et af de imponerende områder, der er genopbygget i Minecraft af WesterosCraft-projektet. (Foto fra fortunatemend.imgur.com)
Winterfell er bare et af de imponerende områder, der er genopbygget i Minecraft af WesterosCraft-projektet. (Foto fra fortunatemend.imgur.com)

Er du en af dem, der har talt dagene frem til i dag, hvor fjerde sæson af Game of Thrones får premiere på HBO, så er du ikke alene.

For nogle er ventetiden blevet slået ihjel med Minecraft. Det digitale byggeunivers, der bringer tankerne hen på legoklodser.

De er gået så langt som til at genskabe de syv kongeriger i serien. Klods for klods. Resultatet er imponerende. Se blandt andet videoen fra Winterfell i bunden af denne artikel.

Den omfattende byggeri er samlet under projektet WesterosCraft, og har efterhånden samlet adskillige fans af både Game of Thrones og Minecraft. Ifølge WesterosCraft har der været flere hundrede mennesker involveret, og byggeriet fortsætter.

Alle bygninger tager deres udgangspunkt i bøgerne, men man har ladet sig inspirere af tv-serien. Der er altså ikke nødvendigvis sammenfald i udseende med de bygninger og steder, som kan opleves i tv-serien.

- Vi har bygget i rækkefølge Winterfell, Castle Black, Dragonstone, Pyke, Moat Cailin, the Eyrie, Casterly Rock, Harrenhaal og Lannisport. Vi tager altid udgangspunkt i bøgerne for at ramme så mange detaljer og præcision som muligt, og i forbindelse med byggeriet har vi kigget på kunsthistorie, arkitekturhistorie, socialhistorie og andre konceptideer og film, inklusiv HBO, for at sammenligne ideer, forklarer en af folkene bag projektet med brugernavnet ThenISawTheUsername, på Reddit.

For at komme helt tæt på bygningerne - inde og ude - så kræver det, at man har Minecraft. Læs mere her.

Se blandt andet rundtur på Winterfell i videoen herunder og flere billeder fra de syv kongeriger her:0 kommentarer
Vis kommentarer