Lys for enden af spillertunnellen for udelukkede FUT-spillere

EA har lokaliseret det problem, der har spærret flere unge spillere fra deres FIFA Ultimate Team-hold på Xbox

Unge Xbox-spillere, der har mistet adgangen til deres FIFA Ultimate Team har måske udsigt til snarlig adgang igen. (Foto: Electronic Arts)
Unge Xbox-spillere, der har mistet adgangen til deres FIFA Ultimate Team har måske udsigt til snarlig adgang igen. (Foto: Electronic Arts)

Der er godt nyt eller i hvert fald tændt håb for de unge Xbox-spillere, der den seneste tid har mistet adgangen til deres FIFA Ultimate Team.

Blandt dem Martin Baarings 13-årige søn Victor, som Ekstra Bladet skrev om onsdag. I en måned har han forsøgt at få en forklaring eller en tidshorisont på, hvornår sønnen og flere af dennes klassekammerater, der har samme problem, får adgangen tilbage.

I første omgang var melding fra Electronic Arts, EA, der står bag spillet, at man var bekendt med problemet og var ved at finde det.

Se også: Unge FIFA14-spillere lukket ude i kulden

Nu lyder meldingen fra EA i Canada, hvor spillet er udviklet, at man har lokaliseret problemet.

- Vi er opmærksomme på, at et mindre antal FIFA-fans får en besked om aldersrestriktion, når de går på FIFA 14: Ultimate Team på Xbox 360. Vi har identificeret problemet og vi er i gang med at løse det, lyder budskabet i en mail til Ekstra Bladet, hvor man også lover at give alle besked, når der er en løsning klar.

En besked, der bliver hilst velkomment hos Martin Baaring.

- Det var dejligt, at der nu er lys forude. Så håber jeg, at de rent faktisk også finder en løsning, siger han til Ekstra Bladet.

0 kommentarer
Vis kommentarer