Tre virtuelle spilrejsemål til påsken

Eurogamer har udpeget tre eksotiske rejsemål, der kan vise sig væsentligt sjovere end den obligatoriske påskefrokost

Gamere kan komme vidt omkring uden at forlade stolen. (foto fra Eurogamer.dk)
Gamere kan komme vidt omkring uden at forlade stolen. (foto fra Eurogamer.dk)

Længes du efter at komme væk fra dagligdagen til lunere himmelstrøg i påskeferien, men er tvangsindlagt til påskefrokost eller hæmmet af et stramt budget, så fortvivl ikke. Vi har samlet tre rejsemål, som du kan besøge ganske uden at forlade din kontorstol.

Ørkenen
Journey - PS3

Trænger du til en afslappende ferie, er ørkenen i Journey et godt bud. Man får i høj grad lov til at passe sig selv, og når en lokal en sjælden gang henvender sig, er det på et uforståeligt vrøvlesprog, som man ikke behøver bekymre sig om. Slap af med sandsurfing og smukke udsigter.

Læs anmeldelse her

Banoi
Dead Island - PS3, Xbox 360, PC

Hvad kunne være bedre end en tropisk ferieø med azurblåt vand, smukke strande, flotte hoteller, og... nå ja, hundredevis af zombies?

Her er nok mere tale om en ferie for La Santa-segmentet, da der ikke bliver meget afslapning, men der er rigeligt at tage sig til. Husk pas, penge, flybillet, og alle de våben du kan slæbe.

Læs anmeldelse her.

Rapture
Bioshock 2 - PS3, Xbox 360, PC

Er du mere til arkitektur, historie og politik, er undervands-mekkaet Rapture bestemt et besøg værd. Alt er holdt i den smukke Art Deco-stil, og du vil lære alt hvad du kan ønske dig om bl.a. objektivisme. De lokale er dog ikke særligt imødekommende, men det opvejes af den enorme mængde gratis sprut og tobak, som er tilgængelig overalt i Rapture. Husk dog at sørge for en sikker hjemrejse på forhånd, da der tidligere har været enkelte episoder med strandede gæster.

Læs anmeldelse her.

Har du flere idéer til virtuelle rejsemål, så lad os endelig vide det i kommentarerne.

0 kommentarer
Vis kommentarer