Så er påsken reddet: Fem gode apps til børnene

Der er tusindvis af apps, der henvender sig til børn - her er fem til påskedagene

Uanset vejret, så kan det være svært at holde familiens mindste fingre beskæftiget hen over påsken og i mange familier betyder det, at der er godt gang i tabletten. For mange forældre er det tilgengæld ikke lige nemt at finde de rigtige apps til børnene. Både til de allermindste og de lidt større børn.

Mange vælger at udveksle erfaringer med andre forældre og ellers har Multimedieforeningen her op til påske samlet deres bud på fem spilapps fordelt efter alder på målgruppen.

0-2 år

Min Allerførste App

I Min Allerførste App bliver dit spædbarn introduceret til den mobile verden. Lad dit barn tage sine første digitale skridt med denne app, der er specielt designet til små børn. App’en byder på sjove indslag med blandt andet forskellige dyrelyde og barnelatter, når barnet trykker på skærmen.

2-5 år

Silke: Syng, Leg og Lær

Silke hjælper de helt små børn med at lære alt lige fra regning til dansk. App’en er med til at udvikle barnets evner på en legende nem måde. Rejs igennem de otte eventyr og find Askepot, De tre bukke bruse, Den grimme ælling, Prinsessen på ærten, Klodshans, Den lille Rødhætte, Tommelise og Kejserens nye klæder.

5-10 år

Palace Pets

Er dit barn vild med Disney-prinsesserne, så er Palace Pets en app lige for ham eller hende. Læs historierne om hvordan Disney-prinsesserne mødte deres kæledyr på magisk vis og blev bedste venner. I Palace Pets skal man passe og pleje Disney-prinsessernes magiske kæledyr og klæde dem ud efter egen fantasi.

5-10 år

Pixeline Talmesterens Labyrint

I Pixeline Talmesterens Labyrint lærer børnene matematik på en sjov og lærerig måde med gåder og mysterier, der skal regnes ud for at komme videre i spillet. Pixeline-spillene har altid fokus på læring gennem leg. Talmesterens Labyrint er et matematisk eventyr for både drenge og piger.

8-12 år

Monster High

I Monster High app’en kan man læse historier og se uhyggelige filmepisoder fra Monster High-serien. Børnene kan lave deres helt egne monstre og dele dem med vennerne.

Hvilke gode spilapps til børn vil du anbefale? Del dine bedste tips i kommentarfeltet.

0 kommentarer
Vis kommentarer