Se verdensstjerner dyste i Starcraft i påsken

Påsken byder på andet end harer og chokoladeæg

Starcraft er en god publikumssport – så find popcornene frem og sæt dig til rette. (Foto fra eurogamer.dk)
Starcraft er en god publikumssport – så find popcornene frem og sæt dig til rette. (Foto fra eurogamer.dk)

På trods af krydsede fingre og håbefulde blikke mod himlen, lader det ikke til, at den danske sommer har tænkt sig at gøre sin entré i påsken. Så i stedet for at sidde halvfrysende i havestolen og lade som om, at du nyder at spise kartoffelsalat i 11 graders småregn, kan du svinge forbi Øksnehallen i København, der byder på underholdning i en helt anden boldgade.

Læs også: Ny virtual reality-gadget sætter dig på hårdt arbejde

Indenfor i varmen er der lagt i kakkelovnen til et brag af et e-sportsevent kaldet 'Copenhagen Games'. Dette bliver skuepladsen for opgør mellem mange af de bedste computerspillere verden over i tidens største kompetitive spil som Counter Strike, StarCraft og League of Legends. Mens du kan læne dig tilbage på tilskuerrækkerne med et par popkorn i munden og nyde showet, kommer de deltagende med hvæssede keyboards og hårde miner. Med i nærheden af en halv million i samlet præmiesum i konkurrencerne, er det ikke kun æren, de kæmper for at vinde.

Læs også: AMD går i 4K-offensiven med deres Project Hydra

Var det på tide at få lidt luft under påskekyllingevingerne og lette fra kontorstolen derhjemme, eller skal kæresten overbevises om, at 'gaming' ikke kun er asocialt tidsfordriv foran skærmen, har vores landsmænd stensikkert behov for din gjaldende opbakning.

Arrangementet finder sted i påskedagene fra i dag og frem til d. 20. april i Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København V. Det koster 50,- for en enkeltdagsbillet eller 100,- for adgang alle dagene. Mere information findes på den officielle hjemmeside her.

0 kommentarer
Vis kommentarer