TV: Ace Combat Infinity letter i næste måned

Bandai Namco bekræfter, at næste kapitel af Ace Compat rammer PlayStation 3 i næste måned

Fans af flysimulatorserien Ace Combat kan godt begynde nedtællingen til 28. maj. Bandai Namco, der står bag den mere end 20 år gamle spilsucces, bekræfter således, at det bliver datoen, hvor Ace Combat Infinity udkommer, og det oven i købet i en free-to-play-version. Økonomien bag er i stedet baseret på købsmuligheder i selve spillet.

PlayStation 3-spillet var egentligt sat til udgivelse i slutningen af 2013, men det måtte man udskyde. I februar fulgte en ugelang global betatest, der dog tilsyneladende forløb så godt, at man er klar til en lancering i næste måned.

Rammerne i spillet er sat på Jorden, men i en alternativ virkelighed, hvor Jorden har været ramt af en meteorstorm, og nu præges af kamp mellem United Nation Forces og terror-organisationen Sons of Troia. Slaget står i luftrummet og spillet byder på både nye tiltag og elementer fra tidligere Ace Combat-udgivelser.

Ace Combat Infinity udkommer i Japan 20. maj og en uge senere i resten af verden via PSN.Ace Combat Infinity var ude i en betaversion i februar, og i næste måned udkommer flysimulatoren så på PSN. (Foto: acecombat-infinity.com)
Ace Combat Infinity var ude i en betaversion i februar, og i næste måned udkommer flysimulatoren så på PSN. (Foto: acecombat-infinity.com)


0 kommentarer
Vis kommentarer