Lego-robot tjener egne penge

3D-grafiker var træt af surt klik-arbejde i populært iPad-spil

Lego-robot tjener penge i iPad-spillet Jurassic Park Builder. Foto: Eurogamer.dk
Lego-robot tjener penge i iPad-spillet Jurassic Park Builder. Foto: Eurogamer.dk

Det er ingen nyhed, at mange spillere benytter sig af automatiserede programmer, såkaldte bots, til at klare det sure slid i populære computerspil, eksempelvis ved at få dem til på egen hånd at samle guld, udstyr eller slå små ubetydelige monstre ihjel.

På den måde kan spilleren nøjes med at håndtere de sjovere aspekter ved spillet, mens computeren klarer alt det kedelige, når spilleren sover eller ikke er hjemme.

Læs også: Kræftramt kvinde fik ønske opfyldt i computerspil

Nu har en tysk 3D-grafiker ved navn Uli Kilian taget denne kunst til nye højder ved udviklingen af en LEGO-robot, der automatisk spiller og tjener point for ham i iPad-succesen Jurassic Park Builder, det skriver teknologimagasinet Wired.

I Jurassic Park Builder, som så mange andre gratisspil, optjener man point ved at klikke gentagne gange på specifikke elementer i spillet, her dinosaurer. Alternativt kan man købe sig til de virtuelle rigdomme, men det kræver, at man investerer i spillet med rigtige penge.

Læs også: Brug for hjælp til GTA V?

Førstnævnte metode tager lang tid, og det blev Uli Kilian så træt af, at han byggede en Lego-robot, der klarer det sure klik-arbejde for ham, så han kan bruge sin tid på andre og mere interessante gøremål.

Robotten fungerer ved at køre iPaden frem og tilbage under en robotfinger, som presses ned med nøje afstemte mellemrum. Der klikkes derved på dinosaurerne, og Uli Kilian bliver stenrig i spillets egen valuta. Smart!

0 kommentarer
Vis kommentarer