Spiludviklere skal kæmpe for livet mod professionel kampsportsudøver

EVE Online-producent har udfordret Mixed Martial Arts-udøver Gunnar 'Gunni' Nelson til kamp

10 spiludviklere fra islandske CCP skal i kamp mod MMA-udøver Gunnar Nelson. Foto: Eurogamer.dk
10 spiludviklere fra islandske CCP skal i kamp mod MMA-udøver Gunnar Nelson. Foto: Eurogamer.dk

En stribe spiludviklere fra islandske CCP, der står bag det populære masseonlinespil EVE Online, vil ikke længere have siddende på sig, at softwarefolk typisk betragtes som svagelige, små mandslinge.

De har derfor valgt at udfordre den professionelle Mixed Martial Arts-udøver Gunnar 'Gunni' Nelson til kamp, fortæller de i en pressemeddelelse.

Læs også: Fem forsvarstalenter du bør købe i din FIFA 14-karriere

Dette års EVE Fanfest i Reykjavik på Island bliver kulissen, til hvad Sveinn Kjarval, Community Developer for EVE Online og nådesløs coach for CCP's wrestlinghold, med klædelig ydmyghed kalder for den største enkeltstående forevisning af atletiske evner nogensinde, nemlig brydekampen mellem Nelson og deres hold på 10 softwareudviklere.

Begivenheden har fået det rammende navn 'EVE of Destruction'.

- Kampene bliver fuldt ud seriøse, supplerer Ragnar Eðvaldsson fra CCP.

- Vi har som mål at besejre denne verdensklasseatlet, og holdet har trænet hårdt i mange måneder for at det skal lykkes.

Læs også: Nu kan computerspillere prøve at drukne

Kampene vil blive afgøres ved submission, altså overgivelse, så udviklerne kan teoretisk set redde livet ved at smide sig på gulvet og hvine "jeg gi'r op!" fra kampstart. Alternativt skal de sejre over Nelson, men vi gætter, at selv ikke mange måneders træning stiller dem særligt favorable odds.

Gunnar 'Gunni' Nelson ligger i skrivende stund nummer 14 på UFC’s weltervægts-rangliste.

Om spiludviklerne overlever kan du følge med i, når arrangementet streames live næste fredag, den 2. maj, på www.twitch.tv/ccp.

0 kommentarer
Vis kommentarer