Her er det nye i Disney Infinity 2.0

Marvel-figurer, ny toybox og et helt nyt opgraderingssystem

Listen over nye figurer til Disney Infinty vokser løbende. Til efteråret kommer Disney Infinity 2.0 med Marvels Avengers. (Foto: Disney)
Listen over nye figurer til Disney Infinty vokser løbende. Til efteråret kommer Disney Infinity 2.0 med Marvels Avengers. (Foto: Disney)

Det er superheltene fra Marvels Avengers-univers, der indledningsvis er rendt med størst opmærksomhed i forbindelse med Disneys tyvstart på markedsføringen af Disney Infinity 2.0, der udkommer til efteråret.

Se også: Disney Infinity opruster med Marvel

Efterfølgeren til Disney Infinity, der kom sidste år, kommer dog til at byde på langt mere end det.

Udgangspunktet er det samme. Spillet byder på enkeltstående spil baseret på figurer fra Disney - og nu også Marvel-universet - dels en sandkassefunktion, hvor man selv kan bygge sine verdener og spil. Det udkom som en konkurrent til det meget populære Skylanders, men uden helt at overbevise alle steder.

Det er tilbagemeldingerne fra version 1.0, der har fået Disney til at rettes til på med efterfølgeren. Både i forhold til udvidelse med Marvel-figurerne, men også i forhold til brugerfladen, figurernes invidualitet og potentialet i at bygge dem op.

Små hjælpere i Toybox'en
- Vi skal bygge videre på det, som vi har skabt, men også gøre det mere tilgængeligt, forklarer John Blackburn, der er General Manager for Disney Infinity, med særlig henvisning til Toybox-funktionen.

Det skal blandt andet ske ved, at man nu kan påbegynde byggeprojekter i Toybox og så få små hjælpere til at gøre det færdigt, så man hurtigere kan komme i gang med at lege og spille i de nye omgivelser.

- Målsætningen er, at alle nemt skal kunne mestre Toybox, og personligt har jeg det med Disney Infinity, at det skal være noget, som jeg kan spille med mine børn. At det er noget man kan dele med hele sin familie, forklarer John Blackburn til Ekstra Bladet.

Netop målgruppen er Disney meget bevidst om. I særdeleshed i kølvandet på førsteudgaven, afslører John Vignocchi, der er Executive Producer på Disney Infinity.

- Vi blev overraskede over demografien, for vi troede, at vi ramte børnene, men faktisk var køberne ældre og fordelingen meget mere lige mellem drenge og piger, forklarer han til Ekstra Bladet og peger på det, som en af årsagerne til, at man nu rent faktisk satser så stort på Marvel-figurerne.

- Det er et univers, der taler til de lidt større børn og til voksne forklarer han.

Skab egne superheltehistorier
Til gengæld er det så også farligere grund at stå på, for alle har et særligt forhold til superhelte, og for Disney har udfordringen været både at gøre Marvel tilfreds og samtidig ramme noget, der passer ind i Disney Infinity og ikke ødelægger spillernes opfattelse af superheltene.

- Da vi gik ind i det her, og fik talt med folkene og tegnerne hos Marvel, så stod det klart, at superheltene har udviklet sig. De er ikke faste størrelser, men har været påvirket af både tiden og dem, der har haft ansvaret for dem. De er ikke så stationære i deres udtryk, og det ligger fint i tråd med, hvad Disney Infinity er, for her er det også op til den enkelte at skabe sine historier, forklarer John Blackburn.

Han understreger dog samtidig, at man netop til Disney Infinity 2.0 har forsøgt også at imødekomme kritikerne og givet hver figur væsentligt mere personlighed. Det gælder både Marvel-figurerne, men også de Disney-figurer, der fortsat kommer flere af til spilplatformen.

- Det har været helt afgørende for os, at ramme figurerne rigtigt. Det skal fremstå og føles originalt og ægte.

- Figurernes forskellighed i bevægelser og evner bliver tydeligere, og her har vi været heldige at kunne arbejde tæt sammen med de folk, der rent faktisk har skabt dem fra starten af. Folk som Tim Burton og Jerry Bruckheimer ligesom vi også har talt med folkene hos Pixar, forklarer John Blackburn.

Nyt opgraderingssystem
Ud over at figurerne kommer til at fremstå mere markant forskellige, så vil et nyt opgraderingssystem betyde, at man også kan forbedre sine figurer i forskellige retninger således at man måske har en Thor-figur, der ender med at adskille sig fra bedstevennens. Det nye 'skill tree' følger figureren, så det bliver mere interessant at mødes flere spillere og kaste de forskellige figurer ind i de verdener, som man har lavet.

Disney Infinity 2.0 kommer til september til PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U, Xbox 360, Xbox One og pc. Det vil være muligt at tage sine figurer fra Disney Infinity med over i det nye spil. Det bliver dog ikke muligt den anden vej, så Avengers-figurerne kommer eksempelvis ikke til at kunne fungere på den oprindelige spilbase, der følger med Disney Infinity.

Nøjagtigt som med forgængeren, så får de nye figurer følge af en lang række powerdisks, der kan leverer alt fra udstyr, tøj og byggesten til Toybox'en.

0 kommentarer
Vis kommentarer