Ultrasvært zombiespil slår alle rekorder

Day Z, der startede som en mod, har solgt 700.000 hen over julen

Day Z har stor succes, selv spillets udvikler ellers har advaret om at det er dårligt lige nu. (Foto fra eurogamer.dk)
Day Z har stor succes, selv spillets udvikler ellers har advaret om at det er dårligt lige nu. (Foto fra eurogamer.dk)

Gode ting kommer til den der venter. Det har vist sig at være sandt for spiludvikleren Bohemia, der netop har afsløret at flere end 700.000 spillere er hoppet med på zombie-vognen i løbet af spillets første to uger på Steams Early Access, hvilket betyder over 130 mio kr i indtjening. Spillet blev sat til salg for 23,99€, d. 16. december.

Se en times Lets Play video med Day Z her

Andre highlights fra uge 1, blev afsløret i en jule-opdatering på spillets tumblr og inkluderer bl.a. 40,000 sammenfaldende brugere, tre udgivede patches, samt skaberen Dean Halls visioner for overlevelses-simulatorens fremtid. Spillet er stadigt i et tidligt alpha-stadie, så DayZ-fans har masser at se frem til i den kommende tid.

Se også: Her er artiklerne der fik jer op af stolen sidste år

Den overvældende succes kan muligvis få folk, der ellers ikke var interesseret i DayZ, til at spidse øre og kigge nærmere på Bohemias nyeste udspil. Men spilfirmaet har udstedt en advarsel til alle disse potentielle overlevere, der understreger at spillet pt. er et ufærdigt produkt der nemt kunne gå hen og skuffe.

Se også: Få Sleeping Dogs gratis med Xbox Live Gold

'Vi advarer stærk imod at købe dette spil, medmindre man er klar over præcis hvad Early Access indebærer og er indforstået med, og interesseret i, at deltage i det kommende udviklings-stadie.'

Eurogamers anmeldelse af DayZ's Alpha støttede op om dette budskab.

'Det har allerede magien,' lød det, 'og hvis vi ser 12 måneder frem, så har vi at gøre med noget helt specielt - men lige nu betaler man 24€ for et flottere landskab at bevæge sig rundt i og et par ekstra lommer at opbevare sit udstyr i - sat overfor DayZ-modden, som spillets koncept stammer fra.

0 kommentarer
Vis kommentarer