PS4 vandt første runde mod Xbox One

Sony opgiver salget af PS4 til 4,2 millioner eksemplarer ved udgangen af 2013, mens Microsoft solgte tre millioner Xbox One i samme periode

PlayStation 4 har solgt i mere end fire millioner eksemplarer. (Foto: Sony Entertainment)
PlayStation 4 har solgt i mere end fire millioner eksemplarer. (Foto: Sony Entertainment)

Få måneder efter lanceringen og trods problemer med at følge med efterspørgslen kan Sony konstatere, at deres nye spillekonsol allerede er ude i mere end fire millioner hjem. Dermed vinder de første runde mod konkurrenten Microsofts nye konsol, Xbox One. Den havde ved udgangen af 2013 solgt i tre millioner eksemplarer.

PlayStation 4 havde rundet 4,2 millioner solgte eksemplarer inden 2013 blev til 2014. Det oplyser firmaet i en pressemeddelelse. Her opgiver man også antallet af solgte spil til konsollen til 9,7 millioner. For sidstnævnte er der både tale om fysiske kopier og downloads.

Det er blandt andet store titler som 'Call of Duty: Ghosts', 'Assassin’s Creed IV: Black Flag', 'Battlefield 4' og 'FIFA 14', der har været med til at løfte salget af spil til Sonys nye generation af PlayStation-konsollen.

Ud over indtægten ved salget af selve konsollen har Sony også registreret en stigning på 90 procent i antallet af abonnenter på PS Plus.

0 kommentarer
Vis kommentarer