Nu skal 90'ernes konsolkrig filmatiseres

Sony står klar til at producere film om 90'ernes kamp mellem Nintendo og Sega

Evan Goldberg (t.v.) og Seth Rogen (t.h) skal skrive og instruere filmen om konsolkrigen mellem Sega og Nintendo. (Foto: AP)
Evan Goldberg (t.v.) og Seth Rogen (t.h) skal skrive og instruere filmen om konsolkrigen mellem Sega og Nintendo. (Foto: AP)

Der var engang, og når det handler om teknologi så behøver det ikke være så længe siden, før det føles som rigtigt lang tid siden. En gang, hvor konsolkrigen stod mellem 'mægtige' Nintendo og 'opkomlingene' fra Sega.

De to japanske producenter pressede hinanden, og var med til at flytte udviklingen inden for spillekonsoller. Hvad der foregik bag kulisserne skal nu kunne opleves i biografen. I hvert fald hvis det står til Sony, der paradoksalt nok selv er del af en igangværende konsolduel med Microsoft.

Sony har til projektet allieret sig med den rutinerede producer Scott Rudin, der også var involveret i filmen 'The Social Network', der omhandlede grundlæggelsen af Facebook.

Rogen og Goldberg bag kameraet
Filmen kommer til at tage udgangspunkt i Blake Harris' bog 'Console Wars' med undertitlen 'Sega, Nintendo, and the Battle that Defined a Generation'. Bogen kommer på gaden på engelsk til maj.

Harris selv kommer til at få en rådgivende rolle, mens multitalentet Seth Rogen og hans barndomsven Evan Goldberg både skal skrive manuskriptet instruere.

Rogen og Goldberg har kørt parløb som skribenter, skuespillere og producenter gennem flere år. Senest med komedien 'This is the End', hvor de også debuterede som instruktører.

Afsløringen af filmplanerne kommer fra den britiske bogudgiver Atlantic Books, men projektet har formentligt været planlagt længe. Seth Rogen og Evan Goldberg meldes således at have skrevet forordet til bogen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere