Ny serie i Tomb Raider sagaen

Det bliver historien om, hvordan hun blev Lara Croft

Denne gang, som man kan se, uden Angelina Jolie. Sig goddag til Camilla Luddington.
Denne gang, som man kan se, uden Angelina Jolie. Sig goddag til Camilla Luddington.

Den næste Tomb Raider film - som er ment til at være en reboot af serien - kommer til at være baseret på det seneste Tomb Raider spil.

Det er usikkert præcis hvor tæt filmen vil følge spillets historie, men som minimum bliver det baseret på den samme yngre og mere uerfarne Lara Croft, som endnu ikke er den store aktion heltinde hun har været i de tidligere spil.

Se også: Facebook give-away, 2 spil om dagen

- De arbejder ud fra denne nye ide vi har givet dem, fortalte Darrell Gallagher - chefen af Crystal Dynamics - til Variety.

- Det er et godt samarbejde. Vi ser på udfordringen på samme måde.

- Det er vigtigt for os begge at have en sammenhængende version af serien. Vi ville ikke have at filmen skulle være en fortsættelse af de gamle Tomb Raider film.

Se også: Preview af Assassins Creed 4

Ligesom spillet kommer filmen til at fokusere på Lara Crofts rødder og kommer til at være en reboot af serien - helt usammenhængende med de tidligere Angelina Jolie film.

Der bliver ikke nævnt noget om hvem der skal spille hovedrollen, men den bitiske Camilla Luddington - som har lagt stemme og bevægelser til Lara Croft i spillet - er bestemt en god kandidat til rollen.

Se også: Det næste Command & Conquer bliver gratis

GK Films erhvervede sig rettighederne til Tomb Raider tilbage i 2011. Det har ikke været nogen hemmelighed at filmen skulle være en reboot af serien. Den bliver skrevet af Mark Fergus og Hawk Ostby, som også står bag Iron Man filmene.

- Det er virkeligt en historie om hvordan hun blev Lara Croft, så det er en fortælling om en karakter, konkluderer producer Graham King.

- Den har en masse fantastiske karakterer, men der er også masser af aktion og masser af sjov, og det synes jeg er noget specielt.

- Jeg har aldrig rigtigt lavet en lignende film før, men jeg blev tiltrukket af at give denne serie en ny chance så nu gør vi et forsøg.

Flere spilnyheder fra Eurogamer.dk:

Se også: Fransk gamertøs deler tæsk ud i blindeSe også: Færre spil til PS4 og Xbox 720Se også: Call of Duty i levende liveSe også: Eksklusiv video: Assassins Creed 4 - Black FlagSe også: Spil: Tastatur til absolutte nørderSe også: Spilanmeldelse: Sci-fi eventyr i Dead Space 3Se også: Spilanmeldelse: Guns of Icarus

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere