Dansk spil udforsker drømmeland

Overlev dine egne drømme i Back to Bed

Før Bob sikkert igennem den surrealistiske drømmeverden.
Før Bob sikkert igennem den surrealistiske drømmeverden.

I Back to Bed gælder det om at overleve drømme. Hovedkarakteren er Bob. Han har narkolepsi, og udover det har han det med at gå i søvne.

Se film med drømmespillet HER

Når Bob så falder i søvn på tilfældige steder og begynder at gå i søvne træder hans ubevidsthed så i kræft i form af en lille skabning kaldet SubBob.

Som spiller skal du styre SubBob, og hjælper Bob sikkert igennem hans drømmeverden og hjem i seng.

Læs også: Vi smider 2 spil i grams om dagen

Spillet inspireret af Salvador Dalí
Spillet startede som et projekt hos Danish Academy for Digital Interactive Entertainment (DADIU) i efteråret 2011. Der var resultatet et online spil med 12 baner.

Nu spørger Rusty Dice så efter økonomisk støtte på KickStarter til at kunne udbygge og finpudse spillet for at udgive det til PC, Mac, Android og iOS.

Spillets grafik er inspireret af surrealistiske kunstnere som fx René Magritte, M. C. Escher og ikke mindst Salvador Dalí.

Prøv onlineudgaven af Back to Bed HER

For nyligt vandt spillet Guts and Glory Award til de Hollandske Game Awards 2012. Derudover har det fået topscore i en anmeldelse i Politiken.

Flere spilnyheder fra Eurogamer.dk:

Se også: Fransk gamertøs deler tæsk ud i blindeSe også: Færre spil til PS4 og Xbox 720Se også: Call of Duty i levende liveSe også: Eksklusiv video: Assassins Creed 4 - Black FlagSe også: Spil: Tastatur til absolutte nørderSe også: Spilanmeldelse: Sci-fi eventyr i Dead Space 3Se også: Spilanmeldelse: Guns of Icarus

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere