Se de kendtes World of Warcraft figurer

Kendte mennesker reklamerer nogen gange for onlinespillet World of Warcraft

Se film her: Aubrey Plaza indtager pladsen som en af de mest irriterende gamer-tøser i mands minde, men i denne video er hun nu meget sjov

World of Warcraft er verdens største onlinespil med omkring 10 millioner brugere på verdensplan.

Tallet går lidt op og ned afhængig af hvor godt det går med seneste udvidelsespakke, men man kan synes om det hvad man vil: det er rasende populært og det er, som Groucho Marx næsten sagde det, nok kommet for at blive.

Gennem tiderne har World of Warcraft flere gange gjort brug af kendte mennesker til at lave reklame for udvidelsespakker og diverse gode tilbud.

Se også: Husk lige at vi giver 2 spil væk om dagen

En af de mest memorable var Chuck Norris der til lejligheden opfandt en særlig Chuck Norris joke til spillet (det var noget med at 'de ti millioner WOW spillere kun overlevede fordi Chuck gav lov til det') hvorefter han trakterede seerne med et særligt cirkelspark.

Men andre har også været med. Her ser vi William Shatner aka. Captain Kirk, der, som bekendt, ellers havde problemer med nogle andre fans engang. Vi husker hans gyldne talkshow kommentar 'get a life' om Star Trek fans.

Se William Shatner i World of Warcraft udklædning HER

Den hårdtslående belgier med det noget begrænsede skuespilregister, Jean-Claude Van Damme, har også gjort sig i World of Warcraft.

Her er han rødhåret og vi kan desværre ikke, da vi er WOW ignoranter, gennemskue hvilken karakterklasse det drejer sig om.

Den 81 centimeter høje skuespiller og stuntmand, Verne Troyer, har også deltaget i markedsføringen af WOW og hans karakter er selvfølgelig en, ja, gæt selv.

Se Verne Troyer HER

De to sidste navne på listen er vores allesammens drukkenbolt og narkotika fiend numero uno, det medicinske mirakel, Ozzy Osbourne.

Vi betragter det som meget usandsynligt at han på noget tidspunkt rent faktisk har spillet WOW selv:

Se den irriterende gamer tøs og elskelige Ozzy HER

Den sidste, Aubrey Plaza, stod for en af de mest irriterende spilreklamer i nyere tid, 'What's you game' reklamen hvor man så hende som WOW nørd'inde der endte med at fyre sin kæreste fordi han ikke spillede nok. Hmm, as if.

Vi ved egentlig ikke hvad hun ellers er kendt for... men gud hvor er hun irriterende.

Flere spilnyheder fra Eurogamer.dk:

Se også: Fransk gamertøs deler tæsk ud i blindeSe også: Færre spil til PS4 og Xbox 720Se også: Call of Duty i levende liveSe også: Eksklusiv video: Assassins Creed 4 - Black FlagSe også: Spil: Tastatur til absolutte nørderSe også: Spilanmeldelse: Sci-fi eventyr i Dead Space 3Se også: Spilanmeldelse: Guns of Icarus

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere