Call of Duty i levende live

Sådan ser det ud når de store drenge leger krig

Målet er i sigte.
Målet er i sigte.

De fleste af jer læsere blev nok for gamle til at lege krig for en del år siden. Det mistede ligesom sin charme at samle en pind og og kalde det et gevær.

Men der var engang hvor man kunne få hele dage til at gå med at løbe rundt udenfor og pege med pinde og råbe bang.

Se også: Give-away - vi giver 2 spil væk hver dag for et screenshot

Nu om dage skal der mere til. Paintball kan være et godt bud på at genopleve sin tid på slagmarken som barn - eller man kan vælge at gøre ligesom YouTube brugeren ApertureVFX og lave en film sammen med sine kammerater.

Baseret på Black Ops II
Filmen er baseret på Black Ops II - det seneste i Activisions populære serie af krigsspil. Black Ops 2 kom ud i slutningen af 2012 og der er siden da lavet mange forsøg på Live-Action film af spillet men de færreste af dem er lige så gode som den følgende.

Der er godt styr på lyden og effekter - ikke mindst når en af spillerne får mulighed for at få en Dragonfire med i kampen.

Hvis man så kunne lave dette som et Virtual Reality spil ved hjælp af noget i retningen af Google Glass eller Oculus Rift, så ville drengerøvsdrømmen være opfyldt.

Se video af drengerøvene der dræber hinanden HER

Flere spilnyheder fra Eurogamer.dk:

Se også: Eksklusiv video: Assassins Creed 4 - Black FlagSe også: Spil: Tastatur til absolutte nørderSe også: Spilanmeldelse: Sci-fi eventyr i Dead Space 3Se også: Spilanmeldelse: Guns of Icarus

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere