Rom taber stort i Germanien

Total War serien kommer til oktober og det bliver flottere end nogensinde. Se germanerne tæske romerne i Teutoburg skoven

Endnu en forsmag på oktober måneds strategispil.
Endnu en forsmag på oktober måneds strategispil.

Der er så langt, så langt til oktober måned og premieren på Total War: Rome 2.

Til gengæld er The Creative Assembly gode til at smide screenshots og videoer ud med passende mellemrum, så der både kommer blod på tanden og knap så stor utålmodighed.

Se de utrolige screenshots og videoer af det nye Total War HER

I dag har udvikleren udsendt nye medier fra den digitale udgave af Romerrigets kamp i Teutoburgerskoven.

I dette slag mødte Romerriget uventet stor modstand fra en alliance af germanske barbarer, og da tabene var gjort op, blev det en afslutning på rigets forsøg på at indlemme det samlede Germanien i Romerriget.

Dårlig grafik
Man ser en række screenshots fra den blodige skovtur en video, som også er udsendt i fredagens 'reveal' (som det åbenbart hedder på nydansk).

Nok er den redigeret for at få lidt dramatik ind over oplevelsen, men hvis det er niveauet for grafikken i et færdige spil, må man måske overveje at booste sin 3DMark-score lidt inden spillet udkommer.

Den helt præcise udgivelsesdato i oktober er endnu ikke offentliggjort.

Flere spilnyheder fra Eurogamer.dk:

Se også: Eksklusiv video: Assassins Creed 4 - Black FlagSe også: Spil: Tastatur til absolutte nørderSe også: Spilanmeldelse: Sci-fi eventyr i Dead Space 3Se også: Spilanmeldelse: Guns of Icarus

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere