Nu kommer verdens mest realistiske skydespil

ArmA 3 ruller ud i næste uge. Først med en alphaversion, så med en gratisudgave

Bohemias militærsimulator er snart klar til kamp.
Bohemias militærsimulator er snart klar til kamp.

Der går stadig noget tid, før vi ser den færdige udgave af ArmA III dukke op på spilhylderne.

Men snart får du chancen for at teste spillet og levere afgørende feedback til holdet bag. Bohemia Interactive har sat kryds i kalenderen den 5. marts til den første alphatest af spillet.

Se også: Arma-udviklere smidt i fængsel

Her kan du - til en pris på 25 euro - downloade en foreløbig udgave af spillet med fire missioner, der sætter fokus på hhv. fodsoldater, køretøjer, dykning og helikoptere.

I multiplayerdelen er der kun to scenarier, men du kan skabe dine egne med nogle medfølgende modding- og scenarieværktøjer.

Præcis som i det færdige spil foregår kampene på en opdigtet ø ved navn Stratis, da Bohemia mødte en del modstand med at døbe den efter virkelighedens Lemnos.

Udvikleren har genskabt op mod 20 kvadratkilometer ægæisk øparadis til skueplads for krigen mellem NATO og en fremtidig, mellemøstlig alliance med Iran i spidsen.

Se også: Så flot bliver det nye Arma

Som nævnt koster det 25 euro at få adgang til alphaudgaven af ArmA 3, men du kan også sætte 40 euro til og få adgang til både alphaversionen og den fremtidige butiksudgave af ArmA 3.

I så fald skal du købe ArmA III: Digital Deluxe Edition. Begge udgaver sættes til salg på Steam.

Fra den 12. marts åbner Bohemia op for en invite-baseret gratis alphatest, hvor en af dine venner skal invitere dig for at du kan få adgang. Denne gratisversion mangler i øvrigt multiplayer.

Der er endnu ikke konkrete planer om hvornår ArmA 3 får premiere, men vi ved dog, at det i første omgang kun udkommer til pc.

Andre spilnyheder fra Eurogamer.dk:

Se også: Sådan ser virtuelt hår ud i fremtidenSe også: Min Batman tæver din SupermanSe også: SEGA-penge til Aliens misbrugtSe også: Drengedrømmen: Virkeligheden som computerspilSe også: Spilfirma slutter fred med gamerneSe også: Se Will Wright præsentere SimCitySe også: Folk er bange for StarcraftSe også: Forudbestil Bioshock og få gratis spilSe også: Sæt ild til din iPadSe også: Kvalmt, humørforladt gangsterspilSe også: Legendarisk skydespil genopstårSe også: Verdens smukkeste racerspilSe også: Se de dårligste computerspil-film nogensindeSe også: Capcom afslører nyt fantasyspil til PS4Se også: Nyt Battlefield-spil vist frem bag lukkede døreSe også: Killzone: Shadow Fall på vej til Playstation 4Se også: Nyt monster-grafikkort fra NvidiaSe også: Slagene fra anden verdenskrig på vej til PCSe også: Nyt spil: Opklar mordet på dig selvSe også: 50.000 i bøde for at bruge undergrundsbane i computerspil

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere