Nyt spil: Du er kattedame

Frosne katte med AIDS og tvedelte haler

Bare nogle få af de over 25 millioner milliarder katte der findes i spillet ...
Bare nogle få af de over 25 millioner milliarder katte der findes i spillet ...

For noget tid siden bragte vi nyheden om det næste spil som Edmund McMillen - skaberen af Super Meat Boy - arbejder på, nemlig Mew-Genics.

McMillen har nu afsløret lidt mere om hvad spillet går ud på i et vældigt underholdende blogindlæg. Han beskriver det umiddelbart som 'en blanding af The Sims og Pokemon, med en smule Animal Crossing og Tamagotchi blandet i.'

Se traileren til kattespillet HER

I bund og grund går det altså ud på at tage sig af en absurd mængde katte. Du skal altså sørge for at de får mad og er glade - hvilket godt kan være besværligt da katte jo har deres egen vilje.

I sit blogindlæg fortæller McMillen om hvordan han i spillet tøer en kat med tvedelt hale op (ja du læste rigtigt, katten var frossen), og prøver at krydse den med en vild kat han har fundet.

De to unger delte moderens specielle hale, men havde desværre også arvet faderens narkolepsi. Desuden løb faderen væk - men først efter at have givet moderen AIDS.

Se her: Nyt spil om mutant katte

Kort derefter bliver han anholdt af det lokale politi fordi at han lod sin kat løbe væk. Eller måske var det fordi han lod sin kat få AIDS. Eller på grund af den døde kat i hans kælder - det er svært at vide med sikkerhed.

- Det vi forsøger at gøre er at lave et spil som føles levende, et spil som laver historier imens man spiller, hvor konsekvenserne af ens handlinger har betydning, skriver McMillen.

Se udviklerens underholdende blogindlæg HER

- Det skal siges at der i øjeblikket er 25,418,658,283,290,000,000,000,000 (et stadigt voksende tal) forskellige katte i Mew-Genics.

- Og det er bare når man ser på deres udseende, forklarer han.

- Det tager ikke hensyn til at de ser anderledes ud som killinger, kan være forskellige størrelse, bevæge sig anderledes, har forskellige stats og personligheder osv.

Mew-Genics udkommer senere i år på Steam, iOS, Android og muligvis andre platforme. Indtil videre er der ikke lagt andet ud fra spillet end et par billeder og en video med musikken til spillet.

Andre spilnyheder fra Eurogamer.dk:

Se også: Sådan ser virtuelt hår ud i fremtidenSe også: Min Batman tæver din SupermanSe også: SEGA-penge til Aliens misbrugtSe også: Drengedrømmen: Virkeligheden som computerspilSe også: Spilfirma slutter fred med gamerneSe også: Se Will Wright præsentere SimCitySe også: Folk er bange for StarcraftSe også: Forudbestil Bioshock og få gratis spilSe også: Sæt ild til din iPadSe også: Kvalmt, humørforladt gangsterspilSe også: Legendarisk skydespil genopstårSe også: Verdens smukkeste racerspilSe også: Se de dårligste computerspil-film nogensindeSe også: Capcom afslører nyt fantasyspil til PS4Se også: Nyt Battlefield-spil vist frem bag lukkede døreSe også: Killzone: Shadow Fall på vej til Playstation 4Se også: Nyt monster-grafikkort fra NvidiaSe også: Slagene fra anden verdenskrig på vej til PCSe også: Nyt spil: Opklar mordet på dig selvSe også: 50.000 i bøde for at bruge undergrundsbane i computerspil

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere