Forudbestil Bioshock og få gratis spil

Jo flere, der forudbestiller det kommende BioShock Infinite, jo flere gratis spil får man med

BioShock Infinite får selskab af flere pc-spil, hvis du forudbestiller spillet. (Foto: Eurogamer)
BioShock Infinite får selskab af flere pc-spil, hvis du forudbestiller spillet. (Foto: Eurogamer)

2K Games har søsat en snedig reklamekampagne, der skal stimulere forudbestillingerne af det marts-aktuelle BioShock Infinite. Vælger du at forudbestille spillet til pc via en digital platform såsom Steam, kan du forvente gratis spil og ekstra virtuelt isenkram. Det kræver dog, noget udspekuleret, at tilstrækkeligt mange forudbestiller spillet.

Læs vores analyse af grafikken i PS4

Der bliver tale om tre forskellige pakker af ekstra tilbehør, alt efter hvor mange forudbestillinger 2K Games når at modtage. Bliver det i kategori 1, får folk 'kun' det oprindelige BioShock med i pakken. Når vi til kategori 2, er det BioShock sammen med eksklusive Team Fortress 2-ting inden for Infinite-temaet - eksempelvis en Vox Diabolus-maske. I kategori 3 lægger 2K Games X-Com: Enemy Unknown oveni alt dette.

Læs også: Ubisoft slutter fred med PC gamerne

Uanset hvor mange, der forudbestiller pakken, får alle deltagere en Industrial Revolution Pack med 500 af BioShocks in-game valuta og forskelligt gear, du kan bruge i spillet. I øjeblikket er vi nået 7 procent ind i Niveau 2...

Bemærk dog, at du i modsætning til forudbestillinger hos din lokale spilpusher ikke kan annullere en Steam-forudbestilling. Hvis spillet - stik mod forventningerne, som man kan læse om i vores BioShock Infinite-preview - skulle få dårlige karakterer, er det med andre ord bare ærgerligt.

BioShock: Infinite kommer den 26. marts til PS3, Xbox 360 og pc.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere