PlayStation 4-controller afsløret!

Det er dukket et foto op af, hvad der ligner controlleren til den næste PlayStation – med pegeplade, bevægelsessensor og massevis af knapper

Dette er en tidlig prototype af controlleren til PlayStation 4. Den har både pegeplade og bevægelsessensor. (Foto: Destructoid.com)
Dette er en tidlig prototype af controlleren til PlayStation 4. Den har både pegeplade og bevægelsessensor. (Foto: Destructoid.com)

PlayStation 4 afsløres på onsdag ved et event i New York, men allerede nu har vi godt styr på, hvordan controlleren til den kommende spillemaskine kommer til at tage sig ud.

Destructoid.com har nemlig publiceret et billede af, hvad der angiveligt er en tidlig prototype af controlleren til PlayStation 4.

LÆS OGSÅ:PlayStation 4 afsløres om tre uger

Det lader til, at Sony har hentet inspiration fra smartphone-verdenen og sin egen PS Vita ved at integreret en berøringsfølsom pegepind i midten af controlleren.

Controlleren udleder også et blåt lys i toppen, hvilket leder tankerne hen på de bevægelsesfølsomme Move-controllere. Det kunne altså godt se ud som om, at du vil kunne styre spillene ved fysisk at bevæge controlleren.

LÆS OGSÅ:Næste Xbox virker ikke med brugte spil

Derudover finder vi de traditionelle PlayStation-knapper samt de analoge styrepinde og skulderknapper.

Maskinen i baggrunden af billedet lader blot til at være et udviklerværktøj og der er endnu ikke dukket fotos op, der afslører hvordan selve spillekonsollen kommer til at tage sig ud.

Du kommer heldigvis ikke til at vente længe. ekstrabladet.dk er med ved PlayStation-afsløringen i New York og vil rapportere alle nyhederne her på siden.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere