(Flere) gyngende bryster i Dead or Alive

Tecmo giver bare deres fans, hvad de vil have..og det er frækt

Hvis du ryster din, ryster jeg mine ...
Hvis du ryster din, ryster jeg mine ...

Det er ikke nogen hemmelighed, at en stor del af fokus i Dead or Alive-spillene er de letpåklædte kvinder. Det er også fint nok - det har da sin charme at kunne vælge hver sin topmodel og så gå i totterne på hinanden.

Se også: Xbox 720 mod PS4: Hvilken er hurtigst?

Man kan bare godt efterhånden føle, at det bliver lidt for meget. Som for eksempel når de i den seneste patch har indført en ny funktion, der benytter sig af bevægelsesstyringen i Six Axis kontrollerne. Kan du gætte, hvad det er?

Hvis du gættede på noget, der har reel funktion i spillet, tager du fejl. Folkene bag spillet har nemlig gjort det muligt for dig at ryste din karakters bryster ved at ryste din. Umiddelbart har man mest lyst til at sige, at Tecmo har sunket for lavt...

Se også: Kom og vær med, når PS4 bliver afsløret

Men man skal ikke være for hurtig til at pege fingre. Tecmo har nemlig for længe siden meldt ud, at der kun er så meget fokus på bryster i deres spil, fordi deres fans har ønsket det.

- Vi fik faktisk meget feedback fra folk, som spillede det som sagde, 'vi vil have større bryster. Lav flere karakterer med det.' Det var lidt en overraskelse, har direktør Yohei Shimbori tidligere sagt til Gamasutra.

Se de gyngende bryster i fuld sving her

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere