Dead Space 3 med skuffende salgstal

Knap så stor interesse som for 2'eren

Det ligger nummer ét, men sælger ikke så godt som før.
Det ligger nummer ét, men sælger ikke så godt som før.

Det nye, tredje kapitel i Dead Space-serien er strøget direkte ind på førstepladsen over bedst sælgende spil på det britiske marked. Til gengæld mærker Electronic Arts, at interessen for gyseruniverset ikke er helt på niveau med de tidligere kapitler.

Faktisk ligger salget af Dead Space 3 hele 26% lavere end Dead Space 2.

Se også: Udvikleren bag Journey arbejder på multiplatform spil

Tallene stammer fra Chart-Track, der laver prognoser over salget i Storbritannien baseret på meldinger fra spil- og elektronikbutikker.

En del af forklaringen skal findes i anmeldernes umiddelbare dom over Dead Space 3. Selvom spillet har fået ros for at bevare Dead Space-formularen med sin blanding af gys og sci-fi, så har der været stor kritik af spillets aggressive DLC-plan, mange mikrotransaktioner og andre generelle kneb til at trække flere penge ud af forbrugerne.

Se også: Skylanders omsætter for seks mia. kroner

Dead Space 3 bliver også kritiseret for at være for actionorienteret i forhold til det sædvanlige fokus på horrorgenren.

Resten af den britiske top-10-liste ligner sig selv med klare førerpositioner til Activisions Call of Duty: Black Ops 2 og Ubisofts Far Cry 3. Opsamlingsudgaven af Hitman ligger på en femteplads.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere