Sød sci-fi tøs præsenterer nyt onlinespil

WildStar udkommer i løbet af 2013

Carbine Studios fejrer ved at lægge 3 nye videoer ud.
Carbine Studios fejrer ved at lægge 3 nye videoer ud.

Carbine Studios har annonceret at deres kommende Sci-fi MMO, WildStar, er klar til udgivelse i løbet af 2013.

I forbindelse med denne glade nyhed løfter de sløret for nogle flere detaljer omkring spillet som fx 2 nye Paths og The Exile Faction.

WildStar foregår på planeten Nexus, en mystisk planet som er blevet efterladt af den race der befolkede den før. Heldigvis har de efterladt massere af skatte og gadgets til de efterfølgende mennesker at finde.

Jorden, som i den planet vi bor på, er blevet smadret af en race af rumvæsner som hedder Dominion. Da de angreb jorden slap en gruppe overlevende væk. De mødte andre rumvæsner som var blevet angrebet af Dominion og slog sig sammen med dem på Nexus. Det er denne gruppe der går under navnet The Exiles.

Se film med den søde tegneserietøs her.

Da Dominion så dukker op ved Nexus er det op til The Exiles at beskytte deres nye hjem.

De to nye Paths er Soldier Path og Explorer Path. Path systemet er en måde at vælge hvordan man gerne vil spille. Hvis man vælger Soldier Path får man missioner der går ud på at dræbe fjender, hvorimod Explorer Path handler mere om at udforske områder.

Med World of Warcrafts nyelige fald i medlemmere er det ikke utænkeligt at det vil lykkes for WildStar at trække en stor gruppe brugere. Ifølge dette blog indlæg har de i hvert fald den korrekte holdning til hvordan spillet skal laves.

Se også: Space Alert - Brætspilanmeldelse

- Leveling kan være meget kedeligt. Du har dræbt massere af goblins før - hvad kan gøre det interessant igen? Dette fik us til at sætte det mål at vi ville have en sjovere, mere varieret oplevelse imens man leveler, end alle andre, skriver Executive Producer Jeremy Gaffney.

Dette vil de opnå ved at indføre elementer som områder med lav tyngdekraft og områder hvor jorden bliver bombarderet og man hele tiden skal undvige bomber. De indfører altså nogle elementer fra platform spil som ofte er ignoreret i MMO'er.

Derudover forsøger de at skabe et lidt anderledes kampsystem, som blandt andet indebærer at forskellige fjender kæmper på vidt forskellige måder. Slut er dagene hvor alle fjender bare løber op til en og slår med deres hænder.

Se også: Guardians of Middle-earth - Anmeldelse

Carbine Studios har lovet at der i løbet af de næste par måneder kommer et hav af detaljer omkring spillet, så efterhånden som vi nærmer os udgivelse vil det blive nemmere at se om WildStar har det der skal til for at konkurrere med Guild Wars 2 og World of Warcraft.

Indtil da kan i underholde jer med WildStars YouTube kanal, hvor man blandt andet kan få en sjov lille intro til The Exiles:

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere