Nyt Star Wars-spil på vej

Obisidian går snart i møde med Disney om nyt Star Wars RPG

Knights of the Old Republic-formatet kan genopstå, hvis Obsidian får sin vilje.
Knights of the Old Republic-formatet kan genopstå, hvis Obsidian får sin vilje.

Disneys nylige opkøb af LucasFilm har ikke blot vendt op og ned på produktionen af Star Wars-film over de kommende år. Nu begynder aftalen også at bløde op for produktionen af Star Wars-spil, så andre firmaer end LucasFilms' nærmeste kan få flere chancer med det populære sci-fi-univers.

Se også: Disney køber Lucasfilm

Helt præcist er det Obsidian Entertainment, holdet bag Fallout: New Vegas og tidligere Star Wars: Knights of the Old Republic 2, der er opsatte på at vende tilbage til Star Wars.

I et nyt interview med Rock Paper Shotgun fortæller udviklerens øverste chef, Feargus Urquhart, at holdet snart går til møde med Disney for at udpensle en idé til et nyt Star Wars RPG. Det skal foregå mellem Episode III og Episode IV og læne sig op ad formatet fra netop KOTOR.

Se også: Her er Fallout: New Vegas-udviklernes nye Project Eternity.

- Det er blandt de tre bedste spilidéer vi nogensinde har fået. Jeg synes det er et fantastisk tidspunkt i kronologien at lægge et spil. Det er Republikkens fald, jediriddernes udslettelse og Obi-Wan, der rejser afsted for at sikre sig, at Luke er i sikkerhed, udtaler han.

Allerede inden Disneys opkøb var firmaet i tæt kontakt med LucasArts om at lave et nyt Star Wars RPG, men meget af processen starter forfra, nu hvor cheferne fra Disney har ansvaret for Star Wars.

Før i tiden har Obsidian arbejdet sammen med Disney om et Snehvide-film, der desværre blev droppet efter mere end et års udviklingstid.

Obsidian arbejder i øjeblikket på et selvudgivet spil på Kickstarter, Project Eternity, som folk glædeligt har kastet penge efter at gøre til virkelighed.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere