Spred pest og død i verden

I et nyt spil kan du få magt over verden som manden med leen

Du kan sprede pest og død i nye spil.
Du kan sprede pest og død i nye spil.

Ambient Studios har lagt en 11 minutter lang video ud af prototypen af deres kommende RTS/God-Game Death, Inc. Spillet sætter dig i rollen som døden, hvor dit job er at sprede pest.

Se film med dødsspillet her

Videoen viser ikke den endelige grafik i spillet (man kan få en fornemmelse af grafikken fra screenshots), men den giver en god fornemmelse af, hvordan spillet fungerer. Man styrer sine inficerede tropper ved at klikke og trække musen. Dette lægger et spor ud, som de følger. Hvis man ikke giver dem ordrer, går de bare forvirret rundt selv. Spillet simulerer desuden fysik, og man skal for eksempel have nok tropper til at åbne en bestemt port. Man åbner ved at få sine tropper til at dreje et hjul. I nogle tilfælde lukker porten, hvis man ikke konstant drejer hjulet, så man kan blive nødt til at få nogle af dem til at holde porten åben, mens man sender andre igennem.

Læs også: Nyt Star Wars spil på vej

Det hele minder en smule om Pikmin - men Ambient har dog ikke vist noget fra den anden side af spillet endnu, som de beskriver som en Business-sim.

Hvis man er interesseret i at se Death, Inc på Steam kan man stemme på den her. Derudover kan man vælge at støtte deres Kickstarter, som i øjeblikket kun har nået lidt over en tiendedel af deres mål.

Hvis økonomien ellers tillader det, udkommer Death, Inc. i okbtober til PC, Mac og Linux.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere