Vikingerne kommer - igen

Strategispillet Crusader Kings II udvides med 'The Old Gods'

Strategispillet 'Crusader Kings 2' får en ny udvidelse inden vi går ind i sommerferien ...
Strategispillet 'Crusader Kings 2' får en ny udvidelse inden vi går ind i sommerferien ...

Strateginørderne fra Paradox Interactive brygger på endnu en udvidelse til Crusader Kings II. Pakken får navnet 'The Old Gods' og udvider tidsperioden i det i forvejen ret store strategispil. Det sker med en planlagt udgivelse i løbet af sommerferien.

Læs hvad det betyder at have en lesbisk datter i middelalderen her

Fremover kan du begynde anno 867 med særligt fokus på de hedenske stammer og folkefærd, der prægede denne periode af Middelalderen. For os danskere bliver det et tilbageblik på vikingetidens storhedstid, hvor du kan være med til at samle og udvide de danske bosættelser i England og Norge. Du kan også drage østpå og opleve grundlæggelsen af Rusland.

Den nye tidsperiode tilføjer knap 200 år til Crusader Kings II, der ellers har haft sit fokus på perioden fra 1066 til 1453. Ud over de nye stammer bliver oprørstropper mere fokuserede og udstyret med konkrete mål, så snart et oprør begynder. Du kan også stjæle og hærge erobrede byer og efterlade dem totalt ubrugelige for modstanderen, hvis du vil svække ham på længere sigt.

Du kan læse mere om spillet i anmeldelsen her

Til sidst bliver det også mere spændende at invadere rige byer, for du kan lave hensigtserklæringer forud for invasionen og se andre stammer og krigere melde sig under dine faner.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere