Skydespillet ArmA3 får en lillesøster

Nicheshooteren ArmA’s turbaserede lillesøster, Tactics, er på vej til den håndholdte konsol

Bohemia Interactive præsenterer ArmA Tactics til den håndholdte NVIDIA Project Shield.
Bohemia Interactive præsenterer ArmA Tactics til den håndholdte NVIDIA Project Shield.

Ud over arbejdet med ArmA 3 og zombiespillet DayZ udvider Bohemia Interactive nu sine aktiviteter til også at involvere den håndholdte NVIDIA Project Shield.

Den tjekkiske udvikler har i dag præsenteret ArmA Tactics, der udvikles eksklusivt til alle platforme, der gør brug af NVIDIA's mobile Tegra-processorer. Planen er at sende spillet på gaden i samme periode som konsollen, dvs. i begyndelsen af sommerferien.

Læs alt om Project Shield her

ArmA Tactics bliver et turbaseret spil, hvor du får kontrollen med et fire mand stort Special Forces-hold. Strategien vil læne sig op ad de tidligere ArmA-spil. Det bygger på et meget åbent og vidtrækkende plot, som Bohemia dog ikke er parate til at fortælle mere om på stående fod.

Læs mere om Arma 3 her

NVIDIAs Project Shield er en håndholdt konsol, som kan sluttes til fjernsynet for at levere HD-gaming.

Konsollen bygger på Android-styresystemet og hensigten er, at man kan streame pc-spil direkte til enten konsollens skærm eller et stort fjernsyn, så længe ens stationære pc har NVIDIA's Tegra-teknologi indbygget.

Ved at bruge TEGRA-chippen kan Project Shield producere grafik på niveau med mange bærbare, men samtidig spare en del på strømmen sammenlignet med de strømslugende PS3- og X360-konsoller.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere