Sjove fraklip fra LA Noire

Depth Analysis har lagt film ud med sjove fraklip - se den her

Se min flotte tunge i filmen nedenfor!
Se min flotte tunge i filmen nedenfor!

L.A. Noire - Rockstar Games' spil som sætter dig i rollen som detektiv i L.A. - er især kendt for sin meget advancerede ansigtsanimation. En af de bærende elementer i spillet er nemlig, at man skal kunne se på folks ansigtsmimik, om de lyver.

Se den sjove film her

For at kunne gøre dette har Rockstar fået hjælp af Depth Analysis, et firma som laver en speciel form for motion capture. De har sat 32 HD-kameraer sammen to og to, som filmer en skuespiller fra alle vinkler, mens personen leverer sine replikker. Alle disse videoer analyseres og sættes sammen til en 3D-model af skuespillerens hoved. Denne teknologi gør dem i stand til at lave nogle enormt realistiske gengivelser af personens mimik.

Se også: Nyt Sniper Elite til Wii U

Men når man arbejder med mennesker, vil der altid ske fejl af og til. Folk glemmer deres replikker, eller kommer til at sige noget forkert. Og det er her, fraklippene kommer ind i billedet. Hvis man har set film som Rush Hour, ved man, at fraklip kan være ualmindeligt morsomme.

Det, der gør L.A. Noires fraklip specielle, er, at vi ikke ser rigtige mennesker glemme deres replikker, vi ser computerspilskarakterer gøre det.

Se også: Commander Keen får efterfølger

Det er specielt sjovt, når en figur for eksempel nyser midt i en replik, eller når en lige skal have rystet tungen lidt for at få styr på sin replik.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere