Se helikopter gå amok i GTA

En helikopter, der hugger menneskemængde i stykker med rotoren, og motorcykler, der pløjer alle ned på deres vej - se de vilde videoer fra

Grand Theft Auto har altid været et lidt kontroversielt spil. Det er jo groft sagt en simulator for en seriemorder. Stjæl en bil, skyd folk ned på åben gade, dræb politiet, terroriser byen i en helikopter. Der er ikke meget, der ikke kan lade sig gøre. Men spillet har nu aldrig pralet af at have de mest realistiske simuleringer af ting som tyngdekraft.

Det er gerne sådan i de fleste computerspil, at selve hovedpersonen er en standhaftig type. Han er ikke lige sådan at slå ud. Og det samme gælder bestemt for Niko.

Se bare hvor køligt han forholder sig til et 'lille' styrt i undergrunden

Borgerne i Liberty City skal finde sig i meget. Når de ikke bliver kørt ned af motorcykler og truet med bazooka , skal de flygte for livet for ikke at blive mejet ned af en helikopter.

Nå ja, fik vi nævnt at motorcyklerne kan flyve?

Heldigvis er der dog taget hensyn til Nikos destruktive adfærd i byens konstruktion. De har sørget for at investere i de mest solide lygtepæle, man kan få for penge.

Hvis man så bare kunne få en bil i samme materiale...

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen