Hackere skabte blodig massakre i World of Warcraft

Tusindvis af spillere omkom, da hackere gik amok og myrdede alle omkring sig

World of Warcraft blev forleden nat ramt af et omfattende hack, der gav overmenneskelige evner til en bestemt gruppe mennesker. De kvitterede ved at gå amok i Azeroths mange byer, dræbe både virkelige og virtuelle spillere og samtidig smadre sig uforholdsmæssigt let igennem End Time-banen, der ellers er forbeholdt ret hardcore spillere med høje færdigheder.

Læs også: Se de gruopvækkende film her (ikke for svage sjæle)

En af gerningsmændene har efterfølgende skrevet på internettet, at gruppen udelukkende gjorde det for at få en skæg oplevelse. Der har ikke ligget noget ondsindet bag gerningen, og de mener selv, at det ikke ødelægger spillet nær så meget som bl.a. kinesiske guldsælgere. At enkelte mennesker hacker oplevelsen for at gøre sig selv stærkere, bliver alligevel rettet med det samme, når Blizzard finder ud af det, skriver de.

Læs også: Screenshots fra kommende Rambo spil her

- Vi har ikke gjort nogen permanent skade. Nogle mennesker syntes godt om vores bedrift, fordi det skabte debat og var sjovt at se. Hvis man er sur, bør man i stedet skælde ud på Blizzard, som brugte fire timer på at rette fejlen, skriver en af gerningsmændene.

Gerningsmændene har optaget hele seancen, hvor de bl.a. klarer det omtalte End Time-instance på knap tre minutter.

Blizzard udtaler i en kommentar, at visse folk har gjort brug af snyd til at vende op og ned på oplevelsen, men at fejlen skulle være rettet i en ny opdatering. Det er igen sikkert at færdes i Azeroth uden frygt for at blive dræbt af stærke overmennesker - ud over dem, der selvfølgelig er der i forvejen blandt World of Warcrafts normale befolkning.

Læs også: Anmeldelse af XCOM: Enemy Unknknown

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen