Her er spillet, du ikke tør spille

Slender dukker op kort før, fatale ulykker indtræffer - kun få er sluppet fra den med livet i behold. Nu moderniseres survival-horror-darlingen

Verdens måske mest uhyggelige spil er tilbage, og det kun få måneder efter originalens succesrige indtræden på den internationale indie-scene. Slender: The Arrival, en direkte opfølger til survival-horror-darlingen Slender: The Eight Pages, er under udvikling og lover mere gys end nogensinde før.

Se de første Slender: The Arrival-billeder

Det er seriens oprindelige skaber Mark 'AgentParsec' Hadley, der sammen med Toronto-baserede Blue Isle Studios står bag det nye Slender-spil.

Takket være ny og opdateret grafik samt en mere omfattende single-player-kampagne, håber de at kunne bedrive en mere virkelighedstro og skrækindjagende Slender-oplevelse, der skal sætte fokus på den skumle dommedagsbudbringer.

Slender: The Arrival, akkurat som sin forgænger, er baseret på internetmyten om Slender, en mystisk, høj og ranglet skikkelse, der siges at dukke op, kort før fatale ulykker indtræffer. Den stirrer gerne intenst på sine ofre i håbet om at få øjenkontakt, hvorefter den slår til. At man kun har så sparsomme beskrivelser af dens adfærd skyldes, at kun få, der har set væsnet, er sluppet med livet i behold.

Se også: Slender – Spillet du ikke tør spille

Myten om Slender er oplagt at fortolke gennem computerspil, og derfor blev den første udgivelse da også en øjeblikkelig succes, da det udkom for få måneder siden.

Kort fortalt placerer det dig, spilleren, alene i en mørk skov, hvor du har til opgave at samle otte magiske pergamenter, der kan forvise Slender. Uheldigvis er denne overjordiske forfølger ude i et andet ærinde, og hjemsøger dig således i løbet af spillets (ofte korte) varighed. Du ved aldrig, hvornår væsnet dukker op, hvilket efterlader dig i en konstant tilstand af frygt og paranoia. Jo flere pergamenter, du får samlet, jo mere aggressiv bliver Slender. Selvsagt ganske ubehageligt.

Fortsættelsen, The Arrival, lader desværre vente på sig lidt endnu, men skulle du have mod på et møde med Slender allerede i aften, kan det oprindelige spil, The Eight Pages, hentes gratis fra AgentParsecs hjemmeside. Trods sin primitive audiovisuelle fremtoning er det absolut anbefalelsesværdigt, men altså kun, hvis man finder fornøjelse i at skræmme sig selv fra vid og sans.

Gratis download Slender: The Eight Pages

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen