Første Verdenskrig som computerspil

Så er der nyt fra Vestfronten: Flysimulatorspillet Rise of Flight er på version 1.028. Mød Brandenburg Hansa W12

Flysimulatorer har en lang og adelig historie på PC. Tilbage i computerens barndom var flysimulatorer som Red Baron (1990) med til at kickstarte PCen som spilplatform. Microsofts Flight Simulator 1, der udkom i 1982, var da også startskuddet på én af de ældste spilfranchises med omkring 30 år under konstant udvikling. Microsoft har imidlertid lukket for Flightsimulator, men der er stadig mulighed for at få stillet trangen til at tage til skyerne.

Læs også: Prøv spillet gratis her

Rise of Flight er en rent ud sagt smuk flysimulator, der giver PC-spillere mulighed for at stifte detaljeret bekendtskab med luftkrigen under 1. Verdenskrig og de fly, der blev fløjet på Vestfronten.

Flyvningens barndom er en både romantisk og nostalgisk tid og for mange en favoritperiode, når det kommer til flysimulatorer.

Der er ikke nogle avancerede radarsystemer og 'buttonology' at lære, og manualen til de små fly er da også til at overskue. Til gengæld har hvert af de små fly deres egen personlighed, der skal læres, hvis man vil være effektiv.

Læs også: Se screenshots og læs anmeldelsen her

Forleden udkom version 1.028 af simulatoren, og det betyder, at der er kommet et nyt fly til samlingen: en Brandenburg W12. Vi aner ikke, hvad det kan, men det ser ud som om, det kan lande på vandet. Flot er det i hvert fald.

Spillet er gratis at prøve og byder på den mest realistiske oplevelse af ægte luftkrig, man kan få til PC.

Se også: Medal of Honor: Warfighter - Vídeo Seal Team 6 - Demolition

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen