Fans snød så vandet drev i FIFA 12

Pludselig rendte alle rundt med Messi på holdet. Nu lukker EA for snydepelse

Omfattende snyd har ramt spiloplevelsen i det populære fodboldspil FIFA 12. Forleden opstod der en fejl på hjemmesiden til spillets Ultimate Team-funktion, så det flød med Messi- og Ronaldo-kopier i stride strømme, til stor skade for spillets kunstige økonomi.

Læs også: Se Ronaldoer og Messi'er her

FIFA-spillenes Ultimate Team-system er en integreret del af spillet, hvor du kan købe virtuelle spillekort med adgang til spillere og udstyr.

Spillerne kan du udvikle og siden sælge for virtuelle penge, så man på den måde kan forbedre sit hold og kæmpe mod andre i onlinespil.

Læs også: Seneste video blog fra Football Manager 2013

Økonomien er baseret på FIFA-mønter, som man får ved at vinde kampe.

At der pludselig dukkede utallige superstjerner op på markedet har skabt en del ravage, da den skrøbelige, kunstige økonomi blev skævvredet til fordel for folk, der snød sig til dyre superstjerner og dermed bunker af penge. EA blev tvunget til at lukke Ultimate Team i går, men nu skulle fejlen være rettet. Alle, der har benyttet sig af teknikken, er blevet udelukket fra FIFA 12. EA har også rettet op på det økonomiske aspekt, så episoden knap nok har eksisteret.

Læs også: Morrowind genskabt med Skyrim grafik

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen